noi suntem o firma in plina dezvoltare si in urmatoarele 2 sau 3 luni o sa depasim numarul de 50 angajati, asta inseamna din cate stiu eu ca suntem considerati deja o firma mare.Eu ma ocup de resurse umane si am inteles ca peste 50 de angajati se pot tine cartile de munca la noi la firma.Eu anul asta termin managementul si dau licenta din resurse umane.Intrebarea mea este cine are dreptul sa opereze in cartile de munca daca acestea se afla la sediul nostru? Si cum se tine epoi legatura cu ITM?
Angajatorul nu poate fi obligat sa tina carnetele de munca, mai ales ca de la 01.01.2009 acestea nu mai sunt obligatorii.
Diferenta intre a tine carnetele de munca la angajator sau la ITM este data de comisionul diferit platit de angajator.
Si daca le tine angajatorul tot trebuie duse la ITM pentru certificarea inscrisurilor. Asa ca te sfatuiesc sa le lasi la ITM.
Carnet de munca
covi
In perioada 1997-2009 am lucrat la o firma ca functionar administrativ,in 2001 am terminat facultatea si am fost trecut pe functii cu studii superioare, fara ... (vezi toată discuția)