Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divort

Buna ziua.Va rog sa-mi raspundeti si mie la o intrebare.La depunerea actelor de divort,sunt necesare copii dupa certificatele de nastere ale copiilor?Precizez ca nu sunt minori.
Cel mai recent răspuns: adi_2010 , utilizator 18:50, 5 Aprilie 2011
Nu, doar faceti mentiunea ca minorii rezultati din casatorie sunt majori. Daca instanta va solicita documentele le veti depune. In cazul in care nu sunteti in posesia acestora , puteti solicita duplicat de Starea civila care a inregistrat nasterile
Nu este obligatoriu dar pt a convinge instanta ca sunt majori le puteti depune.
DA , se depun xerocopii in 2 exemplare ,unul pt instanta ,iar altul pentru comunicare partii adverse. Probabil doriti si incredintarea minorilor,cat si plata pensiei alimentare
Miky_30, doamna a specificat clar ca nu sunt minori, deci nu e neaparat obligatoriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Raspuns intampinare loredana-g loredana-g Buna ziua. Am primit azi intampinarea facuta de fostul sot in calitate de parat la cererea mea de marire a pensiei alimentare. Acesta a facut intampinarea cu ... (vezi toată discuția)
Hotarare divort ileana1 ileana1 stie cineva hotararea de divort definitiva si irevocabila se primeste tot acasa?(pe cea definitiva am primit-o din 15 feb.)Sau de unde se scoate?inteleg ca tb ... (vezi toată discuția)