avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... recuperare taxa auto de prima inmatriculare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

recuperare taxa auto de prima inmatriculare

Buna seara ,va rog sa-mi raspundeti daca imi pot recupera banii platiti in nov 2008 cand am cumparat o masina din Italia.atunci am platit taxa de prima inmatriculare de 879 de euro.mentionez ca masina mea are cap. cilindrica de 1600cm3 si respecta norma de poluare Euro 2 si este fabricata in 1996.Daca imi pot recupera banii ce trebuie sa fac?.Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Kent8d , utilizator 21:39, 15 Februarie 2012
wug1229 a scris:

Buna ziua!

Sunt in aceeasi situatie. Cu cine ati ales sa mergeti in instanta? Ma refer la avocat si daca a castigat procese pe aceasta tema.

Multumesc, Buna ,am consultat un avocat care are experienta in astfel de procese.Deja am castigat in doua instante acum urmand sa ne prezentam si la ultima instanta la Ploiesti .Aici pronuntarea va fi definitiva.
Adi
Buna seara ,vreau sa va anunt ca am castigat si la Curtea de Apel Ploiesti asta insemnand ca sentinta este irevocabila deci Administratia Financiara trebuie sa-mi inapoieze banii luati pe taxa plus dobanda aferenta.
ciric luminita a scris:
vreau sa va anunt ca am castigat si la Curtea de Apel Ploiesti
O veste buna si pentru noi, cei ce asteptam sa ne recuperam taxa.
Felicitari!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa poluare popa_ionel popa_ionel BUNA ZIUA, IN CE CONDITII SE POATE RECUPERA TAXA DE POLUARE PLATITA LA TRZORERIE PENTRU UN AUTOTURISM NOU MARCA \"LOGAN\"FABRICAT 19 IUNIE 2010. ASTEPT ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare masina noua 2010 costel.88 costel.88 Buna ziua. Am o nelămurire legată de taxa de prima înmatriculare . Întrebarea este: Care sunt şansele de recuperare a taxei auto în instanţă pentru o ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare lorecriss lorecriss Buna seara! In 2010 am platit 2600 lei taxa de poluare,doamnele de la finante mi-au spus ca din aceasta suma nu pot recupera nimic,vreau sa stiu daca este ... (vezi toată discuția)