Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Achiziţii publice

licitatie faza electronica

Buna ziua,
Am o licitatie cu faza finala electronica in seap peste o zi si nu stiu ce inseamna si nici ce trebuie sa fac. Imi poate explica cineva ca la cls.I ? :(
Cel mai recent răspuns: mariarux , utilizator 11:14, 12 Aprilie 2011
Licitatia electronica este un fel de licitatie cu strigare in sensul ca dvs.va bateti cu alti ofertanti in sensul scaderii pretului.Cine da cel mai mic pret - castiga !
Ca sa licitati trebuie sa intrati in contul dvs. din SEAP
In ce stadiu al procedurii sunteti?
Ati depus oferta si acum trebuie sa reofertati sau inca nu ati depus?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de oferte cu faza finala le tina25 tina25 in cazul cererii de oferte cu faza finala le se deschide doar plicul cu criteriile de calificare sau se deschide oferta, reprezentand...criterii de calificare, ... (vezi toată discuția)
Licitatie electronica in seap Grigore Carmen Grigore Carmen Ce se intampla daca, in cazul unei licitatii electronice in SEAP, doua firme oferteaza acelasi pret ca fiind cel mai scazut? Care sunt pasii care trebuie ... (vezi toată discuția)
Licitatie cu faza finala le melcsy melcsy Buna ziua. Paote veti considera o intrebare banala, dar pana acuma nu am participat la asa ceva. cum se procedeaza? vrem sa participam la o licitatie cu faza ... (vezi toată discuția)