avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 577 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Evidenta impozitelor, taxelor si contributiilor ...
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Evidenta impozitelor, taxelor si contributiilor datorate bugetului general consolidat

"Evidenta impozitelor, taxelor si contributiilor datorate bugetului general consolidat se organizeaza de catre organele fiscale de administrare ale acestora in baza O.M.F.P. nr. 1.722/2004 pentru aprobarea instructiunilor privind organizarea sistemului de administrare a creantelor fiscale, implementat in baza O.M.F.P. nr. 441 din 19 august 2005.

Sa nu incercati sa le cautati, fiindca cele doua ordine nu au fost publicate in Monitorul Oficial. Acestea sunt instrumentele interne de lucru ale administratorilor de obligatii fiscale datorate de catre firmele dvs. bugetului general consolidat."


e posibil asa ceva?

.... in conditiile astea, ce valoare are fisa sintetica pe platitor organizata de catre organul fiscal de administrare a impozitelor, taxelor si contributiilor??!

[ link extern ]

Cel mai recent răspuns: ContSters123067 , utilizator 07:34, 21 Aprilie 2011
aia de la fisc (se fac ca) n-au auzit de art. 169... ei cica "sting" totu' dupa art. 115.:rolleyes:

ce se poate face, ca lucrurile par clare:

"executarea silita incepe prin comunicarea somatiei"- art.145...

deci suma platita de contribuabil/incasata de fisc e in cursul procedurii de executare silita...

deci aplicabilitate are art. 169, cod fiscal!!!...

da' parca sunt surzi... ce se poate face?!!!


Ultima modificare: Joi, 21 Aprilie 2011
ContSters123067, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordinea stingerii datoriilor nitmar nitmar Conform noului cod fiscal se sting mai intai creantele principale in ordinea vechimii si apoi accesoriile; dar daca anterior modificarilor din codul fiscal ... (vezi toată discuția)
In ce ordine se sting creantele fiscale? Ana Popescu Ana Popescu Este vorba despre un PFA care inregistreaza restante catre ANAF constand din creante fiscale principale cat si creante accesorii. In cazul in care se plateste ... (vezi toată discuția)
Ordinea stingerii obligatiilor fiscale m_nitu m_nitu Buna dimineata! De curand am avut un control fiscal in urma caruia a fost emisa o decizie de impunere cuprinzand obligatiile fiscale pe categorii impreuna cu ... (vezi toată discuția)