Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intrebare la legea 10

Am primit o copie la evaluarea locuintei care mi-a fost nationalizata. Vazand pretul la care a ajuns locuinta am sunat societaea care mi-a facut evaluarea si aceasta a zis ca pretul a plecat de la 90.000 de euro dar sa socotit degradarea care ar fi avut loc pana in ziua de azi daca as fi folosit-o si au ajuns la 15.000 de euro.Va rog frumos sa imi spuneti ce e de facut ca am ramas mut.Imi iei un bun construit de 10 ani te folosesti de el apoi il demolezi si spui ca atata ar putea face?? . E ceva de facut sau vreo decizie a curtii constitutionale sau a curtii europene?? Va multumesc frumos si va doresc la toti Sarbatori Fercite!
Cel mai recent răspuns: jippa , utilizator 22:04, 19 Septembrie 2011
dvs aveti proces pe rol? in ce cadru s-a facut evaluarea?
evaluarea sa facut la cererea autoritatii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

O casa , 2 propieteri genessis63 genessis63 impreuna cu fratele meu am mostenit casa parinteasca situata in provincie. desi am fost dispus sa platesc partea ce revenea fratelui meu acesta nu a fost de ... (vezi toată discuția)
Casa veche cazuta alinasibogdan alinasibogdan Buna ziua.Am un teren cu o casa veche pe el, care este cazuta.as vrea sa stiu daca se poate face constatarea casei respective fara o autorizatie de demolare( ... (vezi toată discuția)
Vanzare teren cu tva catre chiriasi emiliaiorga emiliaiorga Buna ziua. Va supun atentiei urmatoarea problema:mama mea este in curs de achizitionare a unui imobil nationalizat si a curtii aferente, in calitate de ... (vezi toată discuția)