avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1306 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA Neinregistrare factura intracomunitara
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

Neinregistrare factura intracomunitara

Situatia: ambele firme sunt platitoare de TVA si sunt inregistrate intracomunitar.

Se achizitioneaza bunuri din Italia de catre firma Romaneasca la pretul fara TVA.

Ce se intampla daca firma romaneasca nu a inregistrat in contabilitate factura de la societatea italiana?
Cel mai recent răspuns: doradragan , utilizator 17:29, 17 Aprilie 2011
ok, de acord cu dvs.
le declarati in luna curenta pe regularizari si raportati in decl. 390 pana pe 15 mai.
sunati la FINANTE consultanta TVA eu stiu ca se face corectie si se depun la REGISTRATURA, deci intentia de corectie conteaza nu fuga poate scap:)) sunati e gratuit , nu aveti nimic de pierdut.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Riscuri neinregistrare factura in jurnalul de cumparari sensoaltec sensoaltec buna, la un control venit de la finante la firma unde muncesc, s-a descoperit ca am uitat sa inregistrez in jurnalul de cumparari o factura. ce risca firma ... (vezi toată discuția)
Factura servicii intracomunitare SimonaCristea SimonaCristea Buna ziua! In urma cu doua zile am primit de la soferul nostru o factura cu prestari servicii de la o societate din Grecia la care nu a aplicat tva fiind ... (vezi toată discuția)
Factura fara tva ue dragalina2006 dragalina2006 buna ziua am o firma care efectueaza transport intracomunitar. soferul a cumparat in luna septembrie piese de schimb din Germania. factura a fost fara tva. ... (vezi toată discuția)