avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 696 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... UCMR -ADA sau UPFR
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

UCMR -ADA sau UPFR

Pentru activitatea desfasurata la un bar-club la care din cele doua organisme de gestiune colectiva a drepturilor de autor (UCMR-ADA sau UPFR) se achita taxele cu privire la difuzare de muzica in scop ambiental?? Nelamurit sunt pentru ca la UPFR se refera la difuzarea de muzica in scop ambiental de pe asa zisele fonograme (definite ca orice suport pe care poate fi stocata informati) iar la UCMR-ADA se refera tot la difuzare de pe orice suport, radio, tv, etc.
Cel mai recent răspuns: viorica nica , utilizator 06:16, 28 Februarie 2019
Adica eu ca si cafenea trebuie sa platesc lunar 3 facturi (producatori. c9mpozitori si artisti)? Daca ascut doar muzica online, in radio din strainatate di nu ascult deloc muzica romaneasca? De ce sa platesc drepturi de autor daca noi nu ascultam deloc acesti artisti?
Ca si organizator de spectacole pe firma, care sint obligatiile mele fata de UCMR si fata de interpretii care detin drepturi de autor? Multumesc!
Ultima modificare: Joi, 28 Februarie 2019
viorica nica, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Muzica în cafenea andreeakristina andreeakristina buna ziua, in cazul in care deschid o cafenea in care vreau sa pun muzica sau sa ruleze programe tv, ce autorizatie am nevoie sau unde se platesc drepturile ... (vezi toată discuția)
Cui platesc pt muzica??? ContSters94154 ContSters94154 am un bistro si tot apar noi \"domni\" care pretind bani pe motivul ca este muzica ambientala. am facut deja un contract si platesc pt asta la ceva uniune cu ... (vezi toată discuția)
Legalitate solicitare licenta pentru muzica ambientala ovi47 ovi47 Buna ziua, Intr-un salon de infrumusetare este un televizor(cu contract televiziune prin cablu).Zilele trecute,in timp ce se asculta muzica pe un post de ... (vezi toată discuția)