Cu ceva timp in urma am avut inundatie.A curs ceva apa la vecinul de sub mine, care a fost despagubit in baza politei de asigurare. Firma de asigurare vrea sa isi recupereze banii de la mine. Poate actiona in instanta fara a avea de la asociatia de proprietari un proces verbal de constatare a defectiunii la reteaua de apa? Precizez ca la mine in apartament nu a fost nimeni sa verifice nimic.
Sa nu credeti ca se dau cu asa usurinta mobila nou , etc,. Ca sa se fii distrus mobila trebuia sa fie o inundatie serioasa , nu gluma . Daca mobila e din lemn masiv se da reparatii de tamplarie , iar daca era din pal melaminat se schimba doar elementul umflat . Sugestia mea e sa stati de vorba cu cei de la asigurari, sa va arate si pozele si constatarea si valoarea despagubirii . Aveti dreptul daca in final platiti Dvs . Daca nu va pricepeti solicitati ajutorul unui om din domeniu , ca sa aveti idee de marimea pagubei. Daca nu faceti aceste demesuri chiar daca nu va convine o sa fiti bun de plata . Dar faceti cum doriti , nu va poate obliga nimeni . Ce incercam sa va sugeram sunt sfaturi , nu trebuie sa tineti cont de ele daca nu vreti .
Asigurare locuinta
Axel79
In luna August 2010 am fost inundat de catre un vecin, i-am spus ca nu am pretentii de la el intrucat am asigurare. Am fost despagubit corespunzator de catre ... (vezi toată discuția)