avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... despagubire inundatie
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

despagubire inundatie

Cu ceva timp in urma am avut inundatie.A curs ceva apa la vecinul de sub mine, care a fost despagubit in baza politei de asigurare. Firma de asigurare vrea sa isi recupereze banii de la mine. Poate actiona in instanta fara a avea de la asociatia de proprietari un proces verbal de constatare a defectiunii la reteaua de apa? Precizez ca la mine in apartament nu a fost nimeni sa verifice nimic.
Cel mai recent răspuns: Szekely Barna , Consultant asigurari 17:07, 7 Mai 2011
Sa nu credeti ca se dau cu asa usurinta mobila nou , etc,. Ca sa se fii distrus mobila trebuia sa fie o inundatie serioasa , nu gluma . Daca mobila e din lemn masiv se da reparatii de tamplarie , iar daca era din pal melaminat se schimba doar elementul umflat . Sugestia mea e sa stati de vorba cu cei de la asigurari, sa va arate si pozele si constatarea si valoarea despagubirii . Aveti dreptul daca in final platiti Dvs . Daca nu va pricepeti solicitati ajutorul unui om din domeniu , ca sa aveti idee de marimea pagubei. Daca nu faceti aceste demesuri chiar daca nu va convine o sa fiti bun de plata . Dar faceti cum doriti , nu va poate obliga nimeni . Ce incercam sa va sugeram sunt sfaturi , nu trebuie sa tineti cont de ele daca nu vreti .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare locuinta Axel79 Axel79 In luna August 2010 am fost inundat de catre un vecin, i-am spus ca nu am pretentii de la el intrucat am asigurare. Am fost despagubit corespunzator de catre ... (vezi toată discuția)
Asigurarea de inundatii - adeverinta de la asociatie c0stii c0stii o intrebare foarte importanta/ la o scara de bloc propr.de la et.3 l-a inundat pe cel de la etj.2 in urma probelor efectuate la inst de incalzire omul a ... (vezi toată discuția)
Adeverinta pentru asigurator de la administratorul blocului Nicusorneacsu Nicusorneacsu Buna ziua, Ma confrunt cu o problema si nu stiu cum sa reactionez fata de administrator. Am un apartament in Vaslui pe care il folosesc o data pe luna, cand ... (vezi toată discuția)