avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1292 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Plangere impotriva unui complet de judecatoridin ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Plangere impotriva unui complet de judecatoridin Tribunal,,Instanta Competenta???

Daca prin acte doveditoare, in fata instantei penale competente, faci dovada ca solutia data atat in instanta de fond cat si in instanta de recurs, a fost pronunte hotarari cu rea-credinta, fara a respecta drepturile invocate recunoscute prin lege si stabilite si judecatoreste, si in faza executionala din cauza, judecatorului de la fond cat si cei trei judecatori de la recurs, cel in cauza nu poate intra in drepturile prevazute prin Titlul Executoriu pus pe o Sentinta Civila definitiva si irevocabila, va intreb... Care este instanta competenta si care sunt pasii exacti de urmat.. Va multumesc..#-o
Cel mai recent răspuns: justice123 , utilizator 20:24, 16 August 2011
Cine a constatat cele relatate de dvs ?
Trebuie sa le constate organele competente.. Cand vii in motive de recurs,,, vii in concluzii cu cadrul legal si ti-se spune ca art. 371^1 nu prevede asa.. In fine nu trebuie sa comentez prea multe eu am constatat acest fapt,,,, pentru ca eu cunosc caz tipic de coruptie, si, luare de mita de catre judecatorii din Tribunalul X.. ("..am dat xxxx Euro si am scapat de puscarie"...am ramas surprins ca respectivul era si recidivist in savarsirea celesi fapte)...=D>
r.gabi a scris:

Nu exista hotarari pronuntate cu rea credinta , ci cu incalcarea legii.
Incalcarile legii in hotararile pronuntate , trebuie sa fie evidentiate prin alte hotarari de instantele superioare in grad jurisdictional , in urma exercitarii cailor legale de atac ordinare sau /si extraordinare

In ROMANIA da !!! peste 50% din hotarari sunt date cu incalcarea legii, si atunci cand incalci legea cu buna stiinta se spune REA-CREDINTA,,,nu lasa loc nici de NEGLIJENTA. Si armai fi o chestiune "CORB LA CORB NU ISI SCOATE OCHII"Dupa parerea D-voastra cine judeca in caile de atac extraordinare,,EXTRATERESTRII sau tot colegii lor cu care merg la picnicuri..."hai sa nu ne imbatam cu apa de ploaie, De aceea la CEDO statul Roman este condamnat mereu "As face o propunere,,, desfintam Justitia Romaneasca si ne adresam direct La CEDO cu actiuni de toate tipurile si in toate materiile???!!!!:((..Imi pare rau ca vin cu astfel de argumente. :(
Ultima modificare: Vineri, 29 Aprilie 2011
Manole Dumitru, utilizator
Cu tot respectul ,argumentele dvs ,trebuie sa fie sustinute de un jurist.
Trebuie exercitate cu ajutorul acestuia toate caile legale de atac.
Ajutati in cadrul organizatiei din care faceti parte persoanele cu probleme , folosind sprijinul unor juristi de calitate , daca exista aceasta posibilitate.
Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Aprilie 2011
Radu Gabrian, Mediator
Cu tot respectul pe care il am fata de cei corecti, ce sunt in slujba magistraturii, dar sunt in fata faptului implinit,,, Pledezi cauza in fata celor 3 magistrati le arati unde s-a facut rabat la respectarea legii cu dispozitii inperative,,si in final respinge recursul (ca partea a inceput sa planga ca nu are cu ce sa-si creasca copilasii, "truc femeiesc"). Dar ca ia ramas o vila s-a gandit ca pe celalalt la lasat pe drumuri si sta cu chirie ca de 4 ani se lupta sa-si recupereze o sulta de 25% din valoarea de peste 6 miliarde lei... Doreste si confort dar nu poate sa-si achite "obligatia ce este impusa prin forta legii si stabilita si judecatorese"...Stiu ca a dat mita sigur In localitatea unde am avut aceste proces inca nu s-a bagat DNA-ul peste ei, insa in localitatea unde locuiesc eu toate hotararile pe care eu le-am primit (7 la numar)sunt axate pe dreptul international si jurisprudente CEDO, in functie de situatie. Insa in localitatea unde se petrec nazdravaniile aratate, judele se uita la mine ca si cum nu a uzit de jursprudente de CEDO,,,,intr-un cuvant "asta face lectii de drept cu noi". Este greu sa schimbi mentalitatea unor oameni care sunt educat in spiritul necinstei,,Cu bine si va multumesc pentru raspunsul dat..#-o

Alte discuții în legătură

Nerespectarea legii handsu handsu Care este procedura in cazul in care instantele (fond si recurs ) nu au respectat o norma esentiala , de baza ,si s-a pronuntat o hotarare definitiva , dar ... (vezi toată discuția)
Urmãtoarea cale de atac dupã recurs acsa88 acsa88 Buna seara.Am pierdut recursul,s-a hotarat mentinerea sentintei data de tribunal.Doresc sa stiu care este urmatorul pas in justitie. Multumesc. (vezi toată discuția)
Hotararile pronuntate in recurs se pot ataca si se comunica la domiciliu? Pasare1 Pasare1 Nefondat Solutie: Respinge, ca nefondat recursul formulat de catre reclamant impotriva judecatoriei. Respinge ca nefondata cererea intimatului privind ... (vezi toată discuția)