O intrebare. In cadrul unuei actiuni in Recurs, intimata-reclamanta depune Intampinare împotriva cererii de Recurs introdusa de recurentul-parat. Recurentul-parat dupa termenul acordat de catre instanta pentru studierea Intampinarii intimatei, poate depune Intampinare indreptata împotriva motivelor invocate din intampinarea intimatei ? Care este articolul legal din C.P.Civ.
A doua intrebare. Poate fi invocata CONFIDENTIALITATEA unui Contract de furnizare a energiei termice incheiat cu o ASOCIATE de PROPRIETARI, în urma căruia au fost incheiate Conventii Individuale cu fiecare proprietar in baza acelui contract, insa fara a se aduce la cunostinta proprietarilor nici de asociatie nici de furnizorul respectiv, despre prevederile respectivului contract.
In fapt, un proprietar a dorit ca inainte de incheierea respectivei Conventii incheiate direct cu furnizorul de servicii, sa i se puna la dispozitie Contractul invocat cum ca ar fi fost incheiat cu Asociatia. Motivatia data este ca poate avea acces la respectivul dosar, doar dupa incheierea conventiei, deoarece acel contract este CONFIDENTIAL. intre Furnizor si Asociatia de Proprietari.
Cu deosebit respect va multumesc anticipat.
Multumesc foarte mult goe_07, intradevar stiam acest lucru, ca nu exista temei legal cu privire al confidentialiotatea acelui contract, insa aceasta tocmai s-a intamplat, s-a refuzat aceasta solicitare tocmai pentru a nu se observa incalcarea anumitor prevederi care era stipulate in cadrul contractului. Cu riscul ca nu o sa fiu crezut... pe rolul instantei a fost introdusa o actiune in recuperare a cheltuielilor de intretinere, in care figurau si cheltuieli cu incalzirea si apa calda, cheltuieli care surveneau in urma incheierii respectivelor conventii individuale incheiate direct cu societatea furnizoare. Deci Asociatia a solicitat sume pe care nu era imputernicita sa le solicite ac restanta, ba mai mult a solicitat chiar si penalizarile aplicare asupra acestora, alte decat cheltuielile comune. Mai mult dect atat PRESEDINTELE asociatiei nu a facut dovada faptului ca este membru al ASOCIATIEI asa cum este prevazut in Legea 230.2007. Si chiar mai mult, asa numita Presedinta de asociatie, a fost solicitata de catre un director al furnizorului de agent termic ( un S.R.L. ) sa isi dea acceptul, iar aceasta a refuzat sa fie de acord a mi se pune la dispozitie acele contract, care ar fi fost proba veridica in instanta in procesul cu asociatia, si chiar statea la baza incheierii unei noi conventii pe acest an dintre proprietar si furnizorul de servicii. Deci Asociatia in mod legal reprezinta ( sau trebuie, macar pe hartie ) membrii asociatiei, insa isi desfasoara activitatea in favoarea altor terte societati.
Azi am aflat ca RECURSUL depus de mine a fost admis, pentru motivele invocate in cererea de rescurs, si s-a acceptat rejudecarea cauzei, asa cum am solicitat., insa in in solutie se specifica faptul ca, se admite recursul, se caseaza hotararea instantei de fond si se retine cauza pentru rejudecare. Asta inseamna ca va ramane la Instanta tribunalului ori se va retrimite la instanta de fond adica la Judecatorie ? Cheltuielile de judecata de la Fond si Recurs cum se vor solutiona ? Eu a trebuit sa achit o taxa de timbru stabilita de instanta pentru sumele solicitate de catre Asociatie, iar Asociatia prin Apăarator a solicitat cheltuielile de onorariu de la Fond si Recurs, plus penalizari asupra sumelor solicitate cu titlu de restanta.... Multumesc mult.:D=D>