avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1290 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... refuz de a mi da actele
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

refuz de a mi da actele

fosta mea soacra ,refuza sa mi dea certificatul de deces si de casatorie,al sotului meu!eu am nevoie de ele,si la angajare,la dezbatarea unor succesiuni,,,le as vrea pe cele originale!care e procedura legala sa le obtin?,am discutat cu ea si a zis ca nici nu se gandeste sa mi le dea!(nu vreau duplicate)
;)
Cel mai recent răspuns: liviu25 , utilizator 13:40, 8 Mai 2011
un proces evitat e un proces castigat.. dvs aveti dreptate ca nu e corect ce face soacra.. dar vb dulce mult aduce..mai bine faceti rost de duplicate si lasa pe mama soacra in boii ei..
Pentru a cere duplicat dupa certificatul de casatorie,e nevoie de o cerere,as vrea sa stiu ce motiv ar trebui sa pun,pentru a l obtine in timp util,am nevoie pentru sucesiune!pot cere si 2 exemplare sau unul il mai voi putea folosi peste tot unde mi se cere(copie xerox dupa duplicat)?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Duplicat certificat de casatorie Dana Ternauciuc Dana Ternauciuc Buna soacra mea are nevoie de duplicat la certificatul de casatorie deoarece acum 35 de ani a divortat si sotul a luat originalul in prezent fostul sot este ... (vezi toată discuția)
Certificate originale, recuperare Elena Lidiana Elena Lidiana ce pot face in situatia in care sotul nu imi da certificatul de casatorie in original si nici mama certificatul de nastere sa imi pot face buletinul. precizez ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere legalizat primavera1234 primavera1234 Se poate obtine o copie legalizata a certificatului de nastere al minorului dupa copia acestuia aflata la dosarul pentru incredintare? (vezi toată discuția)