avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... cum se procedeaza in cazul repararii acoperisului de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

cum se procedeaza in cazul repararii acoperisului de bloc

va salut si as vrea si eu o lamurire cu privire la cum se procedeaza pentru reparatia acoperisului de bloc pentru ca domnul administrator nu a anuntat nici un locatar , nu s-a facut sedinta , nu s-au strans semnaturi, nu a facut un studiu sa prezinte mai multe oferte locatarilor , in schimb ne-am trezit la avizier ca la intretinere trebuie sa platim reparatia acoperisului , asa cu japca . va rog frumos sa ma ajutati in legatura cu acesta imensa nesimtire si japca pe fata ce sa mai ...
eu va multumesc pentru raspuns , deci in concluzie eu trebuie sa ma duc la domnul administrator si sa-i cer toate documentele si toate informatiile cu privire la acesta lucrare pentru bloc , ok?
Probabil ca administratorul acolo unde activeaza face treaba de capul lui ca si locatarii care scriu pe forumul asta adica fara citeasca unele reguli legi etc.
De ce postati aceeasi intrebare de mai multe ori?

Administratorul face ce ii spune presedintele iar presedintele stabileste cu comitetul executiv.
Comitetul executiv este ales de adunarea generala sa reprezinte vointa acestora.
Daca administratorul s-a apucat sa stranga banii insemna ca s-a discutat in comitet si presedintele l-a pus sa stanga banii.

Daca sunt baiati destepti se apuca sa stranga banii din timp inainte sa aiba o oferta concreta
Daca era asa de capul lui se lua presedintele de el asa cum o sa se ia si de dv moderatorii ca postati acelasi subiect in mod repetat si ca postati mesaje cu citate goale.
Evident ca la un moment dat in comitet se vor prezenta mai multe oferte iar apoi in functie de transparenta care exista acolo se va prezenta decizia si oferte si adunarii generale.
Puteti face o cerere catre presedintele asociatiei si o sa va raspunda la intrebarile care le-ati postat aici pe forum.

Cum cine face parte din adunare?????????
Toti locatarii din asociatia respectiva iau parte la adunare cu exceptia celor care nu au facut cumva cerere sa se retraga din asociatia de proprietari.
Ultima modificare: Miercuri, 18 Mai 2011
w_v_w_v, utilizator
asta incercam si eu sa spun ca locatarii din blocul unde locuiesc , adica noi nu am participat la nici o sedinta , adunare sau cum ii mai spune
ionutosho a scris:

in concluzie eu trebuie sa ma duc la domnul administrator si sa-i cer toate documentele si toate informatiile cu privire la acesta lucrare pentru bloc , ok?

Administratorul de imobil este un simplu angajat al asociatiei de proprietari care nu are obligatia sa puna la dispozitia proprietarilor documentele asociatiei de proprietri
Parcurgeti atent art 12 A d) din HG nr 1588/2007 al carui continut a fost postat
Proprietarii au dreptul sa cunoasca toate aspectele ce tin de activitatea asociatiei si au acces la cerere,la orice document al acesteia

sa primeasca explicatii cu privire la calculul cotei de contributie la cheltuielile asociatiei de proprietari si,eventual sa o conteste la presedintele asociatiei de proprietari in termen de 10 zile de la afisarea listei de plata
Presedintele asociatiei de proprietari este obligat sa raspunda la contestatie in termen de 7 zile

nimic din ce spune legea din cele doua paragrafe mai sus mentionate nu au fost indeplinite sau efectuate de catre administrator

Alte discuții în legătură

Cum se procedeaza in cazul repararii acoperisului de bloc????? stie cineva???? ionutosho ionutosho va salut si as vrea si eu o lamurire cu privire la cum se procedeaza pentru reparatia acoperisului de bloc pentru ca domnul administrator nu a anuntat nici un ... (vezi toată discuția)
Terasa reparata de locatarii ultimului etaj alexberi alexberi Este normal ca doar locatarii ultimului etaj sa plateasca repararea terasei? M-am mutat la ultimul etaj al unui bloc cu asociatie de locatari. ... (vezi toată discuția)
Reparatie acoperis doru6 doru6 Stiu ca s-a mai discutat acest aspect, insa totusi nu m-am lamurti. Stau la etajul 4, intr-un bloc de 4 etaje, vreau sa spun ca ne ploua in casa de ani buni, ... (vezi toată discuția)