Am si eu nevoie de o lamurire. Am fost inselat cu 2500 lei de catre un individ. El mi-a promis ca imi aduce din afara tarii niste produse electronice. I-am trimis banii intr-un cont care nu era pe numele lui si acum nu mai pot da de el la telefon. Am dovada ca am depus banii in cont, si ce am vorbit cu el, pe internet (mentionez ca nu l-am vazut nici o data la fata). Daca fac o plangere la politie ce se intampla ? Ma pot ajuta ? Se rezolva ? Cum se pedepseste fapta ?
Sigur faceti plangere la politie de "inselatorie", si motivati plangerea cum s-au petrecut lucrurile si nr. de cont unde ati facut operatiunea. Depuneti toate convorbirile avute cu respectivul individ. Sunt sigur ca a mai inselat si pe altii. Succes..#-o:((
Am o "cunostiinta" care poate sa verifice daca anumiti indivizi au sau antecedente. Se pare ca dansu nu are nimic pana acuma. Sunt sigur ca nu-mi mai vad banii, dar el ce va pati ?
Faceti plangerea penala in baza art 215 C.pen., precizati ca doriti sa va constituiti parte civila pt recuperarea prejudiciului, iar de restul se ocupa organele judiciare. Nu va putem spune ce va pati, dar daca vrea o pedeapsa cat mai mica o sa se grabeasca sa va inapoieze banii.
Inselaciune
dragomir-daniel
Salut,am si eu o problema nu prea grava,dar destul incat sa ma ingrijoreze,am inselat pe cineva pe okazii cu 85 de lei cu un telefon,e prima data cand incalc ... (vezi toată discuția)