avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1309 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Tulburarea linistii publice
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Tulburarea linistii publice

De aproape 2 luni se strange in fata scarii noastre un grup de tineri de la blocurile vecine. Acestia ne deranjeaza linistea si odihna avand un comportament de huligani(tipete, urlete. injuraturi). Intrebarea mea este urmatoare: Avand in vedere ca tineri galagiosi nu stau dupa ora 22 in fata scarii noastre, se poate invoca Legea nr. 61/1991 art.2 pct.29 in eventualitatea unei plangeri la politie?
Va multumesc anticipat pentru orice sugestie sau sfat.
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 23:55, 24 Mai 2011
Faceti apel la politia locala de fiecare data cand mai sunteti deranjati si ata pana se vor potoli turbulentii.
Va multumesc pentru sfat stimate domn! Vom apela la politie in speranta ca turbulentii se vor potoli.
De preferat ca in sesizarea adresata politiei sa mentionati si numele unor proprietari martori,asta daca nu faceti solicitare de prezentare a unui echipaj de politie in momentul cand este intrunit grupul,echipajul avand autoritatea sa legitimeze persoanele,aspect care ar usura identificarea si eventual sanctionarea acestora

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Jocuri de noroc in scara blocului Maximusro Maximusro Bun gasit tuturor membrilor forumului! Am intrat aici pentru a lamuri o problema. Locuiesc la bloc, in Bucuresti si de la un timp incoace in scara blocului se ... (vezi toată discuția)
Politia care refuza rezolvarea unui caz de tulburare a linistii si ordinii publice ! Amonastro Amonastro Suntem un cuplu tanar, din provincie… cu o problema care s-a complicat in decursul unui an de zile. In iunie 2006 ne-am mutat intr-un apartament cu ... (vezi toată discuția)
Tipete, urlete si cearta in fiecare seara SymoCry SymoCry Buna ziua, Ma puteti sfatui ce as mai putea face deoarece am o noua vecina proprietara care in fiecare seara in apartamentul ei se cearta cu cineva imaginar ... (vezi toată discuția)