avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Presedinte C.J.
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Presedinte C.J.

Unde isi depune declaratia de avere presedintele unui consiliu judetean si in ce baza...va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 20:46, 23 Iulie 2008
julien_slbz a scris:

rezulta clar ca, in prezent, legislatia nu reglementeaza "cui" trebuie sa depuna declaratia de avere un presedinte al CJ...faptul ca presedintele CJ nu are calitatea de consilier judeteana creeaza, de asemneea, confuzie...


In caz ca nu este reglementata special situatia Presedintilor Consiliilor Judetene poate fi aplicabil art.9 alin.2 lit.h din legea citata mai sus. ;)
Aveti dreptate, dar cum sa ii spui unui presedinte ales ca domnia sa face parte din alte categorii prevazute de lege ?...X-(
Nu aveti dvs nicio vina, asa este facuta legea . Situatia depunerii declaratiei de avere a presedintelui CJ nu este reglementata in mod special.
Poate in viitor apropiat sau indepartat sa modifice legea in acest sens.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie de avere georgelgica georgelgica Directorul unei sucursale are obligatia de a depune declaratia de avere si de interese? (vezi toată discuția)
Incompatibilitati sfdolce sfdolce este incompatibila profesia de avocat cu cea de viceprimar ? de remarcat faptul ca viceprimarul este demnitar ca si deputatul si senatorul care este ... (vezi toată discuția)
Conflict de interese ??? MARIANA CODRUT MARIANA CODRUT buna ziua daca esti inspector sef la o agentie judeteana ce apartine de minister si esti si consilier local te gasesti in situatia conflict de interese ... (vezi toată discuția)