avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 663 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Hotarare definitiva
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Hotarare definitiva

Admite cererea. În temeiul art. 131 din Legea 85/2006 Dispune închiderea procedurii falimentului faţă de debitoarea SC DUE EMME SRL. Dispune radierea debitoarei din evidenţele Oficiului Registrului Comerţului Tulcea. Prezenta hotărâre se va notifica DIRECŢIEI FINANŢELOR PUBLICE TULCEA ªI OFICIULUI REGISTRULUI COMERŢULUI TULCEA. Încuviinţează plata cheltuielilor de procedura în sumă de 232,65 lei si plata onorariului lichidatorului judiciar în sumă de 1900 lei pentru lichidatorul CABINET INDIVIDUAL DE INSOLVENŢÃ IANUªI MARIANA, din fondul de lichidare constituit conform art. 4 din Lg. nr. 85/2006. Definitivă şi executorie. Cu recurs în 7 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică din 27 mai 2011
MIA VENIT ACASA NU STIU CE SA FAC
imi oreste bani din cont sau ?
ce pot face ca nu sunt nici in tara
ajung in 3 iunie
va multumesc
Cel mai recent răspuns: ionutz21 , utilizator 14:35, 22 Noiembrie 2011
M-am hotarat sa postez mesajul ce i l-am trimis utilizatorului mixam, cine stie, poate mai foloseste si altora. Asadar:

Legat de una dintre postarile dvs.vin cu niste precizari si informatii utile:

Orice persoana poate avea acces (gratuit sau pe baza de abonament facut la ONRC) la Buletinul Insolventei prin accesarea sitului www.buletinulinsolventei.ro/, cu urmatoarele precizari:
1. prin accesul gratuit la sectiunea Servicii BPI-Servicii Persoane Publicate BPI - acces gratuit - se poate verifica dupa J, CUI sau denumire daca o persoana fizica autorizata sau o persoana juridica (fie ea SRL, SA, SNC, societate agricola) este in insolventa si mai mult decat atat se poate accesa tot gratuit lista documentelor publicate in buletin de la data deschiderii procedurii (dupa accesarea listei, prin comanda CtrlP de la tastatura se si poate lista ).
2. abonamentul permite accesarea buletinelor in format electronic pt. a citi documentele publicate de instanta sau de catre lichidatorii si administratorii judiciari prin intermediul ORC-urilor judetene sau ONRC. Pentru obtinerea de copii de pe buletine va puteti adresa ORC-urilor, se completeaza o cerere si se achita o taxa modica.

Asadar, oricine doreste informatii, fie ca este comerciant, creditor, debitor, etc. orice persoana interesata, poate face o simpla verificare pe acest site sau pe portalul instantelor de judecata: se alege judetul, instanta, sectiunea dosare si se introduce numar dosar sau parte si butonul cautare. Sper ca v-am fost de ajutor si va doresc un week-end cat mai placut !
Cu stima, actb


da figurez ca Administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere firme gubernate gubernate Buna ziua, Citez \"In baza art.174 din legea nr.85 pe 2014 instanta inchide procedura insolventei deschisa impotriva........si dispune radierea debitoarei ... (vezi toată discuția)
Lichidatorul nu m-a informat stanceni stanceni buna ziua in urma cu 3 luni de zile am aflat despre numirea unui lichidator al uneia din societatile debitoare si luand legatura cu acesta mi s.a solicitat ... (vezi toată discuția)
Radiere srl de la onrc Cristina Vasile Cristina Vasile Buna ziua! In baza art. 131 din L85/2006 privind procedura insolventei Tribunalul dispune: - inchiderea procedurii falimentului debitoarei X - ... (vezi toată discuția)