avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... partidele politice pot inregistra marci?
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

partidele politice pot inregistra marci?

stiti cumva dc partidele por inregistra marci? in ce domenii?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: Adrian Brojboiu , Consultant proprietate industriala 19:30, 6 Iunie 2011
Buna ziua,
Evident ca da, independent de procedura legala de inregistrare la tribunal.
Vedeti [ link extern ] .
Veti avea cu certitidine mai multe rezultate.
Vedeti si Clasificarea NIsa fie pe www.osim.ro, fie pe .... google.
Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelãmurire înregistrare marcã în clasa 35 - domeniul medical mjuovy mjuovy Buna ziua, Am si eu o nelamurire, vreau sa inregistrez pe persoana juridica o marca din domeniul medical, este vorba de o clinica oftalmologica care se ocupa ... (vezi toată discuția)
Inregistrare marci osim ovidiu1113 ovidiu1113 Buna ziua Vreau sa fac o revista locala distribuita gratuit(Publicitate) Intrebarea este daca numele revistei este \\"aaaaa\\" si numele firmei este ... (vezi toată discuția)
Infiintare s.r.l. Horaangi Horaangi As vrea sa stiu cine se ocupa cu inregistrare marca la OSIM sau unde as putea gasi mai multe informatii(pret,timp,alte detalii) Va multumesc anticipat (Firma ... (vezi toată discuția)