Chiar azi mi-a zis cineva exact ce mi-a spus "laau": ca poate lipseste "ceva"#-o
Va tin la curent. Stiu ca solutia nu-mi va fi favorabila pentru ca am vazut atitudinea judecarorului fata de mine la procese: eu eram mama rea, iar tatal "biologic"aparut dupa 4 ani era o victima!
Iar cand am pus problema unei pensii alimentare, mi-a spus in fata ca ma intereseaza banii reclamantului:D. Asa ca....cam intuiesc ce solutie va da.
Eu tind sa cred ca unele amanari sunt intentionate, doar pentru ca acel complet sa isi asigure obliectul munii si sa isi justifice numarul mare si aglomeratia de dosare, caci altfel nu s-ar justifica existenta a doua complete de minori si familie intr-o judecatorie de provincie...
Un ex. - actiune de reducere pensie de intretinere depusa in dec 2010 si insotita de adeverinta de venituri eliberata de angajator. Cauza a avut termene exagerat de lungi, intre 9 si 11 saptamani pentru amanare pronuntare, repunere pe rol, solicitare relatii, lipsa relatii, desi la dosar se aflau deja doua adrese cu relatii. Acetse termene au mai fost ''reduse'' cu cate o saptamana ca urmare a cererilor de preschimbare a termenului, dar s-a ajuns lejer ca solutia finala sa fie afisata pe rolul instantei la 02.06.2011
Aceasta in conditiile in care completul solutiona astfel de cereri in doua -trei termene si acelea scurte. Pt a solicita relatii de venituri in strainatate, instanta a acordat termen de 4 saptamani, pentru relatii de venituri in tara a considerat ca sunt necesare 9 saptamani...
Pot spune ca a meritat asteptarea: hotararea imi este favorabila 90%. Voi face apel (oricum va face si reclamantul "pagubit") dar se pare ca nu am scris degeaba 4 pagini de note scrise si 4 pagini de concluzii scrise.
In cea mai mare parte mi s-a dat dreptate....
Amanare pronuntare
madalyna
Vi s-a mai intamplat sa se amane pronuntarea de 2 ori consecutiv?
Conform art.260(1) Cod Procedura Civila, instanta poate amana pronuntarea pentru un termen ... (vezi toată discuția)