avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1343 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Cod CAEN 4618
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Cod CAEN 4618

Buna ziua.
As vrea sa ma ajutati cu o problema:Codul CAEN 4618 este bun pentru a-l folosii la comercializarea legumelor,avand un stand in piata si un mic magazin......???
Astept ajutorul vostru.....
Cel mai recent răspuns: Adriana Olteanu , Avocat 17:59, 11 Iunie 2011
COmpletati obiectul cu toate cele 3 coduri:
- 4781 pentru comert in piata
- 4721 pentru comert in magazin
-4631 in cazul in care veti desfasurati si activitati de comert cu ridicata
Costurile sunt aceleasi daca completati cu una sau trei activitati.
Va multumesc pt toate raspunsurile promte.
....as vrea sa stiu si o parere....intr-o astfel de activitate cum ar fi mai eficient sa imi determin venitul net: in sistem real sau norma de venit?
Optiunea de a determina venitul net in sistem real presupune, in principiu, ca venitul net se determina ca diferenta intre venitul brut si cheltuielile aferente realizarii venitului.
Aceasta poate fi o formula mai avantajoasa intrucat impozitul difera in functie de cheltuielile deductibile pe care le inregistrati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa ferma legumicola scorus69 scorus69 Buna ziua va rog daca puteti sa mi raspunde ti vreau sa infiintez un PFA pentru ferma legume in urma careia primesc fonduri europene ce coduri caen ... (vezi toată discuția)
Coduri caen pentru comert cu produse agroalimentare niculaucarmen niculaucarmen vreau sa desfasor activitate de comert cu amanuntul si ridicata de produse agroalimentare (lactate, branzeturi, oua etc.), amabalate si neambalate, produse de ... (vezi toată discuția)
Piata este considerata magazin specializat ? florinovici florinovici In lumina ultimilor modificari ale codului fiscal, se impune ca toti comerciantii sa vanda cu casa de marcat fiscala. Am firma (SRL), vand in piata ... (vezi toată discuția)