Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA - fiscul ma intreaba de contabil, la infiintare

De ce cere fiscu contabil la infiintarea unui PFA daca legea nu cere asa ceva ?
Cel mai recent răspuns: SANDU CARMEN , utilizator 14:14, 30 Iunie 2011
Fiscul nu cere asa ceva, la PFA poti tine contabilitatea si singur.
am fost administratia financiara de care apartin si mi sa spus ca trebuie sa am casa de marcat chiar daca nu lucrez cu amanuntul...din partea lor au spus ca nu ar fi probleme , dar daca vine garda si ma gaseste fara casa de marcat ma amendeaza...
voi ce stiti? ati mai intalnit cazuri din astea? mentionez ca am IF pe domeniul constructiilor...
Nu te sfatuiesc sa-ti faci singur contabilitatea PFA-ului, este o mare greseala!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cumparare societate comerciala angcris angcris Doresc sa incep o afacere si nu stiu daca e mai bine sa-mi infiintez un SRL sau sa cumpar SRL-ul unor cunostinte.Acestia si-au suspendat activitatea si nu au ... (vezi toată discuția)
Stoc de marfa la pfa radiat din oficiu de onrc ROMANLOREDAN ROMANLOREDAN Un PFA radiat din oficiu de catre ONRC la data de 18.03.2019 are stoc de marfa, ba mai mult a mai si vandut din stoc cateva zile pana a aflat de radiere. ... (vezi toată discuția)
Doresc sa imi fac o firma micuta cu profil de vanzare telefoane dany_mihai dany_mihai buna seara,ma numesc Mihai,si as dori sa imi deschid o mica firma cu profil de vanzare telefoane. acum am mai multe intrebari,tinand cont ca sunt la inceput si ... (vezi toată discuția)