avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 548 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general DOSAR CASARE MASINA
Discuție deschisă în Contabilitate în general

DOSAR CASARE MASINA

Buna ziua,
Ce trebuie sa cuprinda un dosar pentru casarea unei masini cumparata pe firma?
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 04:38, 22 Iunie 2011
Multumesc mult!

Spuneti-mi va rog, la firma exista vreo procedura, adica se face un proces verbal sau alte documente?
Se intocmeste Proces verbal de casare, la care se anexeaza lista cu ceea ce doriti sa casati (in acest caz, autoturismul). Dupa aprobare se Intocmeste si Proces verbal de scoatere din functiune a mijlocului fix respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Remat dacia 1300 alecumihai alecumihai Buna ziua. As avea cateva lamuriri in legatura cu radierea unei masini, scoaterea ei din evidentele politiei si primariei. Mai exact, am o Dacia 1300, a ... (vezi toată discuția)
Se poate scoate de la taxe si impozite un autoturism avariat pe care vreau sa il tin in curte? kubolens kubolens Buna seara! Tatal meu a avut un accident cu autoturismul proprietate personala, Nu este dauna totala, insa il costa prea mult sa il repare si a hotarat sa il ... (vezi toată discuția)
Cum pot radia un autovehicul proprietate personala care nu mai exista fizic? idomar_elike idomar_elike Buna ziua, stimati forumisti. Am o problema spinoasa de rezovat si asi dori sa ma sfatuiti ce pot face sau daca mai pot face ceva. Asi dori sa rezolv problema ... (vezi toată discuția)