avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... Proprietate industriala si intelectuala ???
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

Proprietate industriala si intelectuala ???

Buna ziua,
as vrea sa public situatia delicata in care ma aflu la munca, impreuna cu numele sefilor mei, jigniri pe mail, etc. cat si numele firmei. (fara sigla sau logo).
As fi pasibil de un eventual proces pe o speta de proprietate intelectuala sau industriala ?

Multumesc mult,
Cel mai recent răspuns: ContSters173568 , utilizator 14:38, 22 Iunie 2011
Buna ziua.

Nu credeti ca veti putea fi identificat si sa suportati niste consecinte?
Daca apreciati ca sunteti "discriminat" de ce nu va adresati unei instante...
pentru daune morale?
E cam greu insa cu locul de munca...
Multumesc mult pt raaspuns,

Nu imi este teama ca voi fi identificat pentru ca imi voi prezenta identitatea. imi place sa cred ca nu mai traim intr-un sistem al fricii in care un al doilea Gestapo sa ia nastere. Iar atata timp cat ai o atitudine de sef pe care o consideri corecta, ai fi de acord sa devina publica.

Nu imi este clar din spetele gasite pe internet, daca as fi pasibil de o incalcare a definitiei de prop. intelectuala/industriala.

Aveti idee va rog ?

Multumesc anticipat.
Ultima modificare: Miercuri, 22 Iunie 2011
ContSters173568, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Discriminare si defavorizare la locul de munca moathro moathro Am lucrat intr-un mare concern timp de un an de zile. Intre timp antipatia sefului a crecut ptr ca am fot mai bun ca el , oefrind consiliere i ajutor fiind ... (vezi toată discuția)
Tm vs marca inregistrata si altele... Kapy Kapy Buna seara, Ma pregatesc pentru inregistrarea unei marci si incerc sa ma documentez, stiu o sa-mi spuneti sa apelez ca un consilier, am apelat pentru a mi se ... (vezi toată discuția)
Cedare drepturi de autor revistă științifică cristingh cristingh Bună ziua, Aș dori să vă expun o situație și să mă ajutați, dacă este posibil, cu indicarea unor norme juridice care o reglementează, dacă se ... (vezi toată discuția)