Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Preaviz

Speta:
Sunt functionar public si am un proces pe rol in instanta impotriva institutiei.
Acum cu reorganizarea M.A.I. din cadrul aceluiasi serviciu doar mie mi se pregateste preavizul, deoarece "exact" postul meu se desfiinteaza.
Ma intereseaza daca este posibil sa se procedeze asa.
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: mihaicalinescu2005 , utilizator 12:50, 4 Iulie 2011
Da, este posibil, angajatorul hotaraste ce/cate posturi desfiinteaza sau infiinteaza, cel mai la moda pretext fiind criza sau ce aberatii mai emite actuala conducere a tarii...:(
Poate as putea accepta ideea ca angajatorul hotareste ce/cate posturi desfiinteaza, dar nu ar trebui sa existe la baza acestei hotarari si criteriile avute in vedere la desfiintarea postului respectiv ?
Ultima modificare: Luni, 4 Iulie 2011
bughi69, utilizator
nu, doar in nota de fundamentate a proiectului de hotarare. dat fiind ca se modifica si organigrama, trebuie sa aveti si avizul ANFP. :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se poate vacanta un post in cadrul unei institutii publice? mihai_mihai mihai_mihai cum se poate vacanta un post in cadrul unei institutii publice, care sunt conditiile in care o institutie publica poate vacanta un post. va multumesc si ... (vezi toată discuția)
Functie de conducere- reorganizare institutie andre_1996 andre_1996 In anul 2008 am ocupat prin concurs functia publica de conducere de director executiv. In septembrie 2008 noul primar ales a propus spre avizare la ANFP o noua ... (vezi toată discuția)
Restructurarea in institutii publice mirela teodora mirela teodora Care sunt paşii ce trebuie urmaţi in cazul schimbarii organigramei si cum trebuie procedat pentru personalul disponibilizat-funcţionari publici? va ... (vezi toată discuția)