avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... dispar mesajele de pe forum ?
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

dispar mesajele de pe forum ?

Mai ceva ca in filmele SF.

Mai nou nu se sterg mesajele de catre moderatori.

Probabil le sterg administratorii?

ex. www.avocatnet.ro/content/for...

Unde ieri erau doua pagini, astazi sunt 2 mesaje.
Ultima modificare: Joi, 30 Iunie 2011
eliasav, utilizator
Hehe, cum o intoarceti ca la Ploiesti. Nu, nu aveti dreptate pentru ca:

1. Ati reclamat ca stergem mesaje si nu exista niciunde o urma a mesajelor sterse. Ati reclamat ca apar sterse 3 mesaje si, de fapt, sunt 19. Cand v-am explicat ca sunt 19, dar nu stiti dvs. sa va uitati, ati sarit peste aspectul de mai sus si ati inceput o discutie noua: "de ce sunt sterse mesajele".

2. Oameni si javre sau cum era titlul ala, e o mizerie de status, nu de carte. Pentru ca daca eu pun acum in status ceva care scrie "Idiotul" ... autor, o sa-mi sariti in cap ca va fac nu-stiu-cum. Da-ti-mi macar prezumtia de inteligenta ca inteleg de ce sunt puse astfel de statusuri in anumite momente. Am vazut multe si am ajuns sa inteleg multe. Nu mai faceti pe Fecioara Maria ca nu e cazul.

3. Dumneavoastra aveti o atitudine conflictuala, nu spune nimeni ca va certati. Si haideti sa va explic de ce: una dintre caracteristicile atitudinii exprimate de dumneavoastra este "eu vreau sa am ultimul cuvant". Orice as spune eu, dumneavoastra o intoarceti pe dos si va duceti in alta directie cu discutia. Ori oamenii de genul asta, fara suparare, enerveaza in discutie. Eu am incercat de multe ori sa va spun ca nu va mai raspund. Si m-am tinut de cuvant. Daca as fi utilizator normal, v-as ignora. Din pacate, insa, aduceti acuzatii institutiei pe care eu o administrez, asa ca sunt obligat sa raspund.

4. Ati scris o tampenie in forum. Cineva v-a apostrofat. Depasiti situatia, sunteti major si vaccinat, ce dracu. :) Putem sa ne certam la nesfarsit pe tema asta, dar incepeti sa intelegeti ca exista si opinii diferite de a dumneavoastra. V-am spus mai sus, daca vreti ca oamenii sa aiba aceleasi opinii ca dvs, creati-va propriul altar.

Stiti ce mi se pare cel mai ... ciudat? Faptul ca ati picat in capcana aia in care daca ati patit ceva pe un forum, inseamna ca toata lumea e impotriva dumneavoastra. Nu reusiti, de 3 sau 4 zile, sa depasiti o problema minora, provocata de dumneavoastra, si ati ajuns sa imi sariti mie in cap acuzandu-ma ca am aplaudaci, ca nu va raspund, ca va ignor, ca si ca.

Pe 99% dintre oamenii din acest forum nu-i cunosc si ei nu ma cunosc pe mine. Cum dracului va permiteti sa imi spuneti ca oamenii aia sunt aplaudacii mei? :D Politicos vorbind, desigur.

V-am mai spus o data si acum o spun pentru ultima data. Incercati sa luati lucrurile natural, nu va mai certati cu diversi in forum, nu mai provocati moderatorii si adminii si o sa va simtiti bine aici, asa cum fac sute de mii de alti oameni. Cum de aceia reusesc si dumenavoastra nu? Asta e alta discutie.
Ultima modificare: Vineri, 1 Iulie 2011
Alin Popescu, administrator
Stimati forumisti,
In mesajele postate in ultimele zile nu reusesc sa il recunosc pe autorul acelor articole publicate in cursul anului 2010 care ma umpeau de speranta si incredere intr-un viitor mai bun.
Acelui autor, in anul 2010, plin de incredere i-am adresat primele sesizari cu privire la atitudinea neprincipiala a unui moderator care se dorea si “jucator”
La primul mesaj am primit raspuns – voi discuta problema cu persoana in cauza…”
De atunci s-a asternut tacerea.
Au urmat alte mesaje si chiar propuneri pentru forum.
Nici un raspuns.

Nu voi raspunde calificativelor acordate cu atata nonsalanta: tampit, idiot, reclamagiu, dezechilibrat (aceasta exprimare apartine discipolului).,,
Daca am pus o intrebare “tampita” trebuia sa primesc un raspuns pe masura intrebarii?
Nu cumva trebuia sa fiu ajutat ?

Asa zisa dezbaterea de idei a ajuns aici datorita faptului ca in loc sa discutam cauza, dezbatem efectul.
De unde atatea sesizari (nu reclamatii - in opinia mea e o mica diferenta)?
Actiunile si afirmatiile persoanei la care faceam trimitere sunt atat de numeroase, incat nu merita efortul sa vi le reamintesc.

Vreau sa lamuresc un singur lucru:
Am afirmat ca nu sunt aplaudac.
Alte afirmatii facute cu privire la utilizatorii forumului ii apartin in totalitate domnului …
Citand un consilier juridic, sustin ca domniei sale “i s-a parut ca as fi vrut sa afirm” si altceva decat am facut.

Remerca pozitiva:
In sectiunea Asociatii de proprietari astfel de mesaje erau de mult sterse … si nu numai atat.

In loc de incheiere, in unele privinte, discipolul pare a fi intrecut maestrul…
Ultima modificare: Duminică, 3 Iulie 2011
eliasav, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acest forum ContSters140930 ContSters140930 Frati romani, sunt unii care uita ca, Romania este un stat de drept. Refuz sa cred ca, acest forum este apanajul unor persoane care dicteaza doar dupa bunul ... (vezi toată discuția)
Sugestie privind cenzura pe forum Holda Finance Holda Finance Rog administratorii forumului sa realizeze un audit intern legat de cenzura mesajelor de pe forum. Principalul motiv pentru care adresez aceasta sugestie este ... (vezi toată discuția)