avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Proprietate industrială şi ... In ce clase NISA se incadreaza producerea,distributia ...
Discuție deschisă în Proprietate industrială şi intelectuală. Adică mărci, invenţii, drept de autor şi altele

In ce clase NISA se incadreaza producerea,distributia si vanzarea de energie electrica si termica?

va rog sa ma ajutatai cu clasa NISA pentru cele enumerate mai sus.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Adrian Brojboiu , Consultant proprietate industriala 10:28, 4 Iulie 2011
Buna seara,
Energie electrica-producere merge in clasa 40
Vanzare in 35 si distributie in clasa 39.
Pentru conformitate vedeti www.wipo.int Clasificarea Nisa detaliata;

Numai bine!
Multumesc!
Daca nu va acepta energia in 40 atunci trebuie sa o incadrati in clasa 4. E o problema de incadrare. SE poate ca un produs sau un serviciu sa poata fi incadrat in mai multe clase.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nelãmurire înregistrare marcã în clasa 35 - domeniul medical mjuovy mjuovy Buna ziua, Am si eu o nelamurire, vreau sa inregistrez pe persoana juridica o marca din domeniul medical, este vorba de o clinica oftalmologica care se ocupa ... (vezi toată discuția)
Clasificare nisa pentru reviste, publicatii, almanahuri, editare si distribuire respectiv bar Crinisor Crinisor Buna ziua, va rog sa imi spuneti ce clasa Nisa trebuie aleasa pentru editarea de reviste, publicatii, almanahuri si distribuirea lor. Dar pentru activitate ... (vezi toată discuția)
Nelamurire inregistrare marca pentru o tipografie mjuovy mjuovy Buna ziua, Am si eu o nelamurire in legatura cu inregistrarea la o marca pentru o tipografie digitala. Eu nu am gasit o clasa care sa cuprinda acest ... (vezi toată discuția)