avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 624 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Autorizaþie de traducãtor obþinutã în 2005. Ce ...
Discuție deschisă în Traduceri

Autorizaþie de traducãtor obþinutã în 2005. Ce trebuie fãcut pentru a funcþiona legal?

Buna ziua!
Sunt traducator autorizat din 2005,cand am obtinut autorizatia de traducator de la Mnisterul de Justitie.M-am inregistrat la Finante si in fiecare an completez Declaratia 200 si Declaratia 220 si platesc impozit. Nu mi-am facut inca stampila pt ca nici nu am lucrat pana acum ca si traducator autorizat pt ca eu sunt profesoara,dar ma intereseaza sa incep sa lucrez si ca traducator autorizat. Am inteles ca mai intai trebuie sa imi fac stampila. Dar mai departe? Ce mai trebuie facut? Trebuie mers la Tribunal sau unde pentru a fi luat in evidenta? De altceva mai este nevoie? Trebuie chitantier si registru de plati si mers trimestrial sau lunar la Finante cu ele sau cum?
Multumesc
Multumesc mut pentru amabilitate si ajutor. Numai bine va doresc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Traducãtor autorizat - înregistrare tardivã la tribunal paulapopescu paulapopescu Buna ziua. Sunt traducator autorizat din 2003 si nu sunt inregistrata la niciun tribunal, la data respectiva, dupa cat stiu eu, nu era necesar. Stiti cumva ... (vezi toată discuția)
Absolvent facultate de limbi moderne aplicate - cum obþin autorizaþia? cristina_roxana_popescu89 cristina_roxana_popescu89 Buna ziua, Eu tocmai am terminat facultatea de Limbi Moderne Aplicate, in Timisoara, iar acum imi caut un loc de munca, dar nu stiu ce ar trebui sa fac sau ... (vezi toată discuția)
Autorizaþia de traducãtor ºi obligaþia de a profesa TARATACRRISS TARATACRRISS FIICA MEA TOCMAI A OBTINUT AUTORIZATIA DE TRADUCATOE DE LA MJ SI NU DORESTE SA PROFESEZE INCA.ESTE OBLIGATA SA-SI DESCHITA PFA IN 60 DE ZILE SAU ACEASTA ... (vezi toată discuția)