avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1303 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acordare concediu risc maternal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acordare concediu risc maternal

Buna ziua,

As dori sa stiu care este procedura de acordare a concediului de risc maternal. Documente, persoane/departamente unde se depun.

Multumesc

Cel mai recent răspuns: livia456 , utilizator 22:03, 15 Iulie 2011
Daca doriti puteti sa postati aici cum ati procedat pentru a beneficia de concediu de risc maternal, poate sunt interesate si alte persoane.
In cazul meu, in primul rand am luat legatura cu medicu de medicina muncii de clinica cu care firma unde lucrez are contract. Acesta mi-a comunicat ca am nevoie de fisa de evaluare a riscurilor profesionale si ultima ecografie. Am solicitat aceasta fisa la protectia muncii din firma, am atasat in e-mail fisa, ecografia, recomandarea medicului ginecolog pentru concediu de risc maternal si scrisoarea medicala de la externarea din spital. Am primit de la medicina muncii un raport cu care am mers la medicul de familie pentru concediu apoi inapoi la clinica pentru o satampila pe concediu.
Cam asta a fost tot. Sper sa fie utile etapele pentru ca doar citarea legii nu ne innvata cum sa procedam.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de risc maternal retromusculo retromusculo Buna ziua, As dori sa stiu care sunt pasii in obtinerea concediului de risc maternal? multumesc (vezi toată discuția)
Concediu risc de sarcina calin1992 calin1992 Buna ziua! Lucrez la a agentie de pariuri sportive unde se fumeaza. Mi-as dori sa raman insarcinata si as vrea sa am posibilitatea sa beneficiez de acest ... (vezi toată discuția)
Concediu de risc maternal parasca23 parasca23 Sunt insarcinata in luna a V-a si am vrut sa iau concediu de risc maternal. Am primit de la servici o informare privind protectia maternitatii la locul de ... (vezi toată discuția)