avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... probleme cu teren intravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

probleme cu teren intravilan

mama a cumparat un teren de 20 de ari intravilan in urma cu 20 de ani de la un vecin, in continuarea gradinii noastre. A platit atunci o suma imensa, caci proprietarul a stiut ca mama va accepta suma deoarece tot noi detinusem pana atunci terenul. Au facut un contract de vanzare cumparare cum era pe vremea aia, l au stampilat la primarie cu semnatura primarului, cred, sub stampila, si asta a fost.La scurt timp, mama sufera un atac de cord si ramane imobilizata la pat. Timpul trece, si acum , cand vreau sa intabulez pe numele meu pamantul , aflu ca nu e de ajuns actul de vanzare cumparare, ca de fapt proprietarul care a vandut mai are o sora si numele ei nu apare pe actul de vanzare si ADEVARATUL PROPRIETAR IN TITLU E BUNICUL LOR, DECEDAT INAINTE DE REVOLUTIE!! in plus ,la primarie, in afara actului de vanzare cumparare olograf, s a mai redactat unul la masina de scris in care scrie , probabil din greseala, poate voit, 20 ,00mp, in loc de 20 de ari ! Care hartie ar avea intatietate, ca ambele s au semnat de cele doua parti ? Apoi, actul s a facut in prezenta a doi martori :unul a murit si altul e grav bolnav..CE MA SFATUITI SA FAC ? VA MULTUMESC ANTICIPAT.
Cel mai recent răspuns: van_allen78 , utilizator 16:41, 17 Iulie 2011
si...inca ceva; singurul martor ramas in viata e grav bolnav.. are cancer in faza 4, adica....nu mai are mult....ce ma sfatuiti?
Incercati la Primarie emiterea Ordinului Prefectului.Nu aveti nevoie de martori in acest caz.
Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren de langa casa elena_1234 elena_1234 Buna seara, Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema: Bunicul meu a vandut in anii 70 casa avuta la tara impreuna cu o parte din terenul de pe langa ... (vezi toată discuția)
Probleme Doina Elena Doina Elena Bunicul meu, a vandut in 1963 o casa si grajd. Avem actul de vanzare cumparare, in care scrie ca terenul aferent casei si grajdului nu face obiectul vanzarii. ... (vezi toată discuția)
Cine este proprietarul terenului ? ce cuprinde terenul ? ce inseamna completare teren ? cristiannegru cristiannegru Subiect: Bunicii au fost proprietari - ai unui lot ajutator dat de CAP ? 1. - Ce inseamna ca, pe timpul CAP, i s-a dat ca lot ajutator 0,12 ha teren acasa ... (vezi toată discuția)