avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1300 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intrebare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intrebare

Ce pot face in cazul in care eu am lucrat cu forme legale in cadrul unei companii, am plecat cu demisie cu toate formele legale si nu mi-a fost virata lichidarea, "unii sefi ma tot duc cu zaharelu" va rog sa ma ajutati ce pot face in cazul de mai sus.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:47, 18 Iulie 2011
Chiar credeti ca o notificare facuta de catre un avocat va cresc sansele ? ... de ce nu se garanteaza si castigarea litigiului , in cazul in care cererea este semnata de catre un avocat? ... cunosc cazuri in care angajatorii nici nu s-au uitat la acele notificari facute de avocati , chiar daca ulterior au pierdt in fata instantei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neonorarea la timp a contractului meryemmm meryemmm Buna ziua, v-as ruga sa ma ajutati in urmatoarea problema: in urma cu o luna am cumparat de la o SC un numar de usi in valoare totala de 33 mil. lei, ... (vezi toată discuția)
Disponibilizare brazvancristian brazvancristian Buna ziua, SUNT DISPONIBILIZATA SI AM SALARII RESTANTE DE 4 LUNI VA ROG SA IMI RASPUNDETI DACA SOCIETATEA ARE OBLIGATIA CA LA INCETAREA ACTIVITATI SA ... (vezi toată discuția)
Probleme la demisie cu contractul de munca myia myia buna, eu am o problema in ceea ce priveste contractul de munca pe care l-am avut la vechiul loc de munca de unde mi-am dat demisia de curand si cand am mers sa ... (vezi toată discuția)