avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 595 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... taxe notariale mostenire
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

taxe notariale mostenire

Doresc sa aflu care sunt costurile totale notariale pentru un supliment de mostenire ce consta intrun teren de 2.22ha , extravilan , cu folosinta pasune, localitatea Pucioasa Dambovita
Ultima modificare: Vineri, 22 Iulie 2011
horatiucalancea, utilizator
Taxa e de 8% din valoarea terenului. Acum nu stiu la cat este evaluat de notari un ha de pasune in marea metropola -in extravilanul sau- Pucioasa. In ultimii 2 ani s-au mai redus taxele, chiar binisor, dar poate pe acolo nu a ajuns criza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terenuri supraevaluate in grila notariala din 2024 firma sc amt ... gigliola gigliola TERENURI SUPRAEVALUATE IN GRILA NOTARIALA DIN 2024 FIRMA SC AMT SRL A EVALUAT TERENUL EXTRAVILAN NEPRODUCTIV LA 8400 LEI / HA. ACEST EVALUATORI ISI BAT ... (vezi toată discuția)
Taxe vanzare cumparare dlcodrut dlcodrut Am vrut sa cumpar un teren arabil, extravilan, situat intr-un sat (Mehala), de la periferia orasului Timisoara. Daca pretul de cumparare negociat cu ... (vezi toată discuția)
Acte notar steri steri :O:Oas vrea sa fac dezbatere de mostenire pe 2 ha extravilan in jud tulcea,aveti idee cat costa actele la notar? (vezi toată discuția)