avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1237 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Problema vizualizare subiecte \"urmarite\"
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Problema vizualizare subiecte "urmarite"

Buna ziua,

Cred ca iarasi ne confruntam cu modificari in forum, deoarece incerc sa accesez ultimul mesaj din discutii urmarite de mine ca utilizator si nu imi apare decat ultima parte a oricarei pagini pe care o deschidem aici, cea cu "parteneri Avocatnet". La fel si pe celellate forumuri, nu mai putem viualiza subiectele. Ce se intampla? :(

:) @pianistul...s-a rezolvat! Multumim! :bow:
Ultima modificare: Luni, 25 Iulie 2011
Gabriela Monica Ionescu, Consultant fiscal
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 19:41, 1 August 2011
Si eu am intampinat aceeasi problema.
si eu..
S-a rezolvat? Ideea e ca se lucreaza la niste facilitati noi in forum si uneori mai apar mici probleme. Oricum, speram ca noutatile sa merite asteptarea si problemele ;).
Partial...adica dupa ce am editat primul mesaj, am mai intampinat aceeasi problema de doua sau trei ori, dar nu a durat decat putin. Iar noi intelegem si asteptam. ;)
Buna dimineata,

Se pare ca in aceasta dimineata am aceeasi problema, subiectele urmarite de mine nu sunt actualizate in timp real. Ma confrunt numai eu cu aceasta situatie? :((

Alte discuții în legătură

Paginile se incarca greu ContSters181996 ContSters181996 Buna ziua. Paginile avocatnet se incarca foarte greu.Nu stiu daca este de la mine sau este o problema tehnica. (vezi toată discuția)
Modificari forum 12 august 2011 pianistul pianistul Am modificat felul cum se raspunde in cadrul unei discutii, se citeaza sau editeaza un mesaj. Actiunile mentionate mai sus se pot face acum direct din pagina ... (vezi toată discuția)
Modificare profil utilizator - acum e vizibil si mesajul pentru care s-au acordat aplauze / recomandari Alin Popescu Alin Popescu Stim ca a durat ceva de cand am promis ca o sa rezolvam aceasta problema. Ne cerem scuze pentru intarziere, dar mai bine mai tarziu decat niciodata, nu? ... (vezi toată discuția)