avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 804 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... admiterea in barou
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

admiterea in barou

buna ziua ..poate cineva sa ma ajute si pe mine cu mai multe detalii despre admiterea in barou??m-am intors curand din strainatate si nu stiu nimic despre aceasta...tin sa mentinonez ca sunt din judetul teleorman...multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: mihaelamiki99 , utilizator 04:06, 29 Iulie 2011
mihaelamiki99 a scris:

vroiam sa va mai intreb ceva ...am inteles de la niste prieteni ca admiterea celor din judetul teleorman se face la CRAIOVA...nu stiu de ce si cum...stiti ceva ??eu locuiesc in Teleorman si deci trebuie sa ma inscriu la baroul din Alexandria cred....va multumesc frumos...

In Alexandria nu exista barou. In Teleorman. Deci dvs. veti depunde dosarul de inscriere la Baroul Teleorman. Daca veti promova examenul,veti avea obligatia de a urma cei doi ani de stagiu in baroul Teleorman.
Sustinerea examenului va avea loc in Centru Teritorial INPPA din Craiova pentru cei ce se inscriu in Baroul Teleorman.
Ultima modificare: Joi, 28 Iulie 2011
luiza2008, utilizator
Multumesc Luiza pentru clarificarile facute. :)
multumesc frumos...am inteles acum!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se va sustine examenul de primire in profesia de avocat stagiar sesiunea oct 2011? angy021 angy021 Buna. Unde se va sustine examenul de primire in profesia de avocat stagiar sesiunea oct 2011? Multumesc. (vezi toată discuția)
Barou 2011 andra-celia andra-celia buna ziua,care este perioada de inscriere pentru sustinerea ex de primire in prof de av ca av stagiar,ca pe site nu gasesc decat datele ex propriu zise,ele din ... (vezi toată discuția)
Inppa elena_2 elena_2 Buna ziua! De cand am vazut anuntul ca se fac inscrieri la INPPA ma tot framanta acest gand. Ideea e ca ca as vrea si eu sa urmez cursurile acestui institut ... (vezi toată discuția)