avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 667 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Bibliografie admitere INM
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Bibliografie admitere INM

Buna ziua! Pentru admiterea la INM bibliografia de examen este aceasi in fiecare an? Sau macar asemantoare? Daca nu cum se pot oamenii pregati in doar 60 de zile inainte de examen cat am inteles ca este termenul pentru afisarea tematicii?
Cel mai recent răspuns: ContSters181736 , utilizator 23:33, 16 August 2011
Multumesc frumos " davegahan ".
Da, intrebarea este foarte serioasa.
Mi-am comandat: " Noul cod civil. Republicat Iulie 2011 " Ed. Universul juridic (adoptat prin Legea nr. 287/2009 şi revizuit prin Legea nr. 71/201)

Pana una alta,astept :(


Multumesc frumos pentru clarificari, aveam mare nevoie.

Numai bine,
Daniel
Cei care dau la INM in 2012 sunt foarte dezavantajati de faptul ca nu vor sti cu certitudine ce anume sa invete la Dr. Penal, Dr. Procesual Penal si Dr. procesual Civil pt. ca, la cum merg treburile pe la noi, e posibil ca nici in primavara viitoare sa nu se stie cu certitudine cand exact vor intra in vigoare Codul Penal, Codul de Procedura penala si Codul de Procedura Civila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura / inm - cartile din care invatati CATALINA29 CATALINA29 Vă rog să-mi spuneti si mie care este bibliografia recomandată (preferată) pentru pregătirea examenului de admitere in magistratură/INM . Vă multumesc! (vezi toată discuția)
Carti recomandate pentru admiterea la inm tanko_07 tanko_07 Din ce carti imi recomandati sa invat pentru admiterea la INM 2013 (vezi toată discuția)
Admitere inm 2012 Joceline Joceline :help:Care ar putea fi cei mai indicati autori dupa care sa invatam la inm ? ;) :training: (vezi toată discuția)