avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Cum decurge examenul la ANFP?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Cum decurge examenul la ANFP?

Stie cineva cum decurge examenul de promovare pe un post de conducere la ANFP? A participat cineva? Cei de acolo sunt ostili sau sunt amabili? Trebuie sa te prezinti si la depunerea dosarului sau il trimite institutia la ANFP?
Cel mai recent răspuns: filozofulll , utilizator 21:31, 9 August 2011
mda....sau mai nou, apar concursuri de promovare in functia publica de conducere, ceea ce inseamna, ca pot participa doar cei din cadrul institutiei care scoate postul.... :)
Aici aveti dreptate. Si mie mi-ar placea sa se scoata mai multe posturi la concurs si sa fim mai multi functionari, pentru ca asa cum au impartit Boc si cu ai lui SPCLEPurile cu 1/6500 de locuitori si pe evidenta si pe stare civila e dezastru. Acum , in lunile de vara iti vine sa iei campii cand vin acasa romanii din strainatate care nu au acte, dar se grabesc, vin cu copii dupa ei pentru care nu au certificate romanesti dar chipurile vor sa plece inapoi la lucru cat mai urgent si nu isi pot lasa copii la rude, necesita transcrieri de certificate la urgenta, schimbari de nume , acte de identitate, casatorii, etc. Este extrem de stresant. Si cand te gandesti ca mergi acasa cu 900-1000 lei dupa 20 si ...de ani lucrati iti vine sa iei si tu calea surghiunului. Pe cand daca ar fii mai multi functionari, stresul ar fii mai mic, treaba ar merge mai repede. Asa, un functionar este in concediu, altul la capsuni in Spania si tinte frate, fa si ghiseu, scrie si actele, fii si amabil, daca se poate sa nici nu gresesti, introdu datele in baza si...zambeste ...ca maine va fii mai rau.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Post de conducere si anfp abramburicaica abramburicaica Am inteles ca mai nou ANFPul organizeaza examenul pentru posturile de conducere. Intrebarea mea este :pentru postul de sef birou -prin promovare a persoanei ... (vezi toată discuția)
Salariul unei persoane care exercita cu caracter temporar o functie publica de conducere viorina67 viorina67 Un functionar public din cadrul unei Primarii municipale ,inspector as. 1 care pana in dec .2011 a avut salariul de incadrare 976 lei, a dat examen pentru ... (vezi toată discuția)
Concurs ocupare post de secretar oras PRUNA CORINA PRUNA CORINA De la comp. resurse umane ,se va anunta la ANFP scoaterea la concurs a postului de secretar care este vacant.Indeplinesc conditiile ,dar ma tem de ... (vezi toată discuția)