avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract colectiv de munca la nivel de unitate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract colectiv de munca la nivel de unitate

Buna ziua,
Nu stiu daca este semnat Contractul colectiv de munca la nivel de ramura energie electrica, petrol si gaze pentru 2011. Daca ma poate ajuta cineva cu aceasta informatie si eventual cu contractul in sine...
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:13, 5 August 2011
1. Intrati pe
www.avocatnet.ro/content/art...
2. Puteti pune o intrebare, pe e-mail, la Ministerul Muncii: daca pentru ramura X exista un CCM valabil la data actuala. Vi se raspunde repede.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract colectiv de munca pe ramura energie-petrol si gaze Ligia1 Ligia1 Buna ziua, Imi puteti spune daca mai exista contract de munca in vigoare in anul 2015 - pentru ramura Energie, Petrol si Gaze. Stiu ca un contract de munca ... (vezi toată discuția)
Refuzul sindicatului de a ma informa asupra ccm fsli adisoi adisoi ce pot face pentru a ma informa asupra continutului CCM la nivel de ramura pe care sindicatul aservit in mod evindent conducerii refuza sa l puna la dispozitia ... (vezi toată discuția)
Ccm pe ramura energetica adriana.karageorge adriana.karageorge Poate cineva sa-mi spuna daca mai este in vigoare si eventual cum pot intra in posesia lui? Sunt in negociere la ccm pe unitate. In mod normal trebuie sa-l ... (vezi toată discuția)