Un contract de achizitie publica de servicii ( realizarea unui film ) incheiat initial pentru 120 de zile pe ce perioada maxima poate fi prelungit ? Mentionez ca nu intram sub incidenta art. 6 din HG 925
obiectul contractului nu a putut fi realizat in termenul initial...din cauze obiective, insusite de ambele parti...au prelungit durata de realizare....fara a influenta pretul...apar iar alte cauze obiective...se prelungeste iar durata...dar pana cand ?:) exista o limitare expresa ?
din cte stiu eu nu te limiteaza nimic...dar presupun ca exista clauze contractuale si partea care nu si-a indeplinit obligatiile , desi putea, este trasa la raspundere.Nu s-a depus o garantie de buna executie?Intelege toata lumea daca din cauze obiective nu s-a putut realiza contractul in termenul specificat,dar din moment ce impedimentele au disparut ,consider eu ca perioada pentru realizarea filmului ar trebui sa fie tot aceasi .Acum probabil depinde daca filmul este partial realizat sau deloc.In fine..asta nu presupune nicio prelungire de contract zi eu