avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1242 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Corectorul ortografic la mesaje private da rateuri
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Corectorul ortografic la mesaje private da rateuri

Modulul de transmitere a mesajelor private are un capitolul de corector ortografic. Zilele trecute, am vrut cu ajutorul acestui modul, sa transform literele latine in diacritice romanesti. Toate bune si frumoase: corectorul a facut modificarea, pe ecran se vedea corect, dar cand s-a transmis mesajul, pentru unele dintre aceste diacritice, s-a facul o codificare, care a inlocuit litera corectata cu un cod, ceea ce a ingreunat mult citirea mesajului. Cum acest corector exista, ori se poate corecta (repara) ca sa nu mai apara aceasta transformare, ori sa se anuleze aceasta functie.
Cu stima

Cel mai recent răspuns: Viorel_Lucaciu , utilizator 12:12, 9 August 2011
Buna ziua,

Avocatnet.ro nu ofera o astfel de facilitate, de corectare a textului. Asa incat nu stiu ce raspuns ss va dau in privinta asta. Presupun ca dumneavoastra utilizati Firefox, care are incorporata o astfel de facilitate.

Imi pare rau ca nu va pot ajuta.
Mulțumesc pentru răspuns. Este adevărat ca utilizez Mozilla Firefox.

Vad ca la mesajele din FORUM funcționează corect.
Ultima modificare: Marți, 9 August 2011
Viorel_Lucaciu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Caractere romanesti in imputernicire bogdanucom bogdanucom S-a facut o imputernicire de catre copii catre unul din parinti pentru vanzarea unui teren. Imputernicirea s-a facut in afara tarii. La o citire mai atenta ... (vezi toată discuția)
Scrierea cu diacritice în cererile adresate instanței CountPorcula1987 CountPorcula1987 Buna ziua, intreb deoarece cineva mi-a atras atentia sa am grija cum formulez o contestatie (in cazul meu de rovinieta). Mi-a spus ca sa am grija pe langa ... (vezi toată discuția)
Modificari forum 12 august 2011 pianistul pianistul Am modificat felul cum se raspunde in cadrul unei discutii, se citeaza sau editeaza un mesaj. Actiunile mentionate mai sus se pot face acum direct din pagina ... (vezi toată discuția)