avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1338 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Timp liber şi ocupaţii cu care ... Hai sa jucam ''logica distractiva''
Discuție deschisă în Timp liber şi ocupaţii cu care îl putem umple

Hai sa jucam ''logica distractiva''

Regulamentul este :oricine poate posta o problema de logica distractiva,se joaca pana da cineva raspunsul,daca nu l da nimeni in 10 zile cel ce a postat da raspunsul.Incep eu-avem un cos cu 3 mere si 3 copii , se da cate un mar la fiecare copil si mai ramane un mar in cos .Cum e posibil?B-)
Cel mai recent răspuns: mikas , utilizator 00:41, 6 Septembrie 2011
Inculpatul ( care ar fi trebuit sa fie un tip foarte inteligent pentru a-i veni o astfel de idee) , îl intreabă pe unul dintre gardieni ceva de genul;care uşă crezi ca mi-ar indica-o colegul tau , dacă l-aş întreba despre uşa ce duce înspre libertate?( gardeienii ştiau unul despre celălalt că unul minte iar altul spune adevărul, nu?).
ªI gardianul îi indică uşa pe care i-ar fi aratat-o colegul sau inculpatului, inculpatul, alegând cealaltă uşă decât cea indicată.
Mai e totuşi ceva care-mi scapă.Dar e o variantă.
inculpatul era profesor de logica matematica:P(glumesc desigur) esti pe aproape legally_aid
Ultima modificare: Joi, 11 August 2011
dan_sur_cr, utilizator
Păi da, fiindcă dacă ar avea o logică ,,de lemn,, ( cam ca mine) , ar pune o întrebare cu totul neinspirată B-)
Findcă m-ai încurajat , @dan_sur_cr , şi ar trebui să mă muţumesc cu atât ( ca la concursurile acelea unde dacă mai accepţi încă o întrebare, deşi ai opţiunea de a te opri, poţi pierde totul), aş vrea să mai încerc o variantă :Inculpatul îl întreabă pe unul dintre paznici: tu pe care uşă ai ieşi? Iar inculpatul ar alege uşa opusă celei indicate
Sau , raportat la varianta anterioară, îl întreabă: pe care uşă crezi că ar ieşi colegul tău dacă ar fi în locul meu? ªi ar ieşi, de asemenea, pe uşa opusă celei indicate :">
Te incurajez in continuare dar ,inculpatul stie sigur dupa ce a primit raspunsul care este usa spre libertate esti foarte aproape de raspunsul corect.Mai postati si voi sa fie mai palpitant si daca aveti sugestii de imbunatatire sunt deschis la ele sa- l facem cat mai interesant:)
mai am una "pe o masa o sticla goala(poate fi de bere:P)cu dop in sticla se afla un pix, cum scoatem pixul fara sa atingem sticla si fara sa scoatem dopul "B-)

Alte discuții în legătură

Bancuri ! MIHAI GRIGORE MIHAI GRIGORE [b]LUNG DA\' BUN,CITITIL ![/b]B-) Doua femei discutau incet intr-un compartiment de tren. Pe una din banchete statea un domn, care pretindea ca doarme. O ... (vezi toată discuția)
Sechestrare in banca pe timpul alimentarii bancomatului turdeanu turdeanu Buna ziua, Va rog sa imi spuneti daca e legal ca o banca sa tina clientii inchisi in incinta bancii pana lucratorii banci alimenteaza bancomatul? ... (vezi toată discuția)
Spune un banc, gluma cu avocati! Roland Mindrila Roland Mindrila Incep cu unul \" Un client isi intreaba avocatul: - Cat cereti pentru o consultatie? - 3000 euro pentru trei intrebari. - Nu este un pic cam scump? - Ba ... (vezi toată discuția)