avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1309 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Modificări în avocatnet.ro Modificari forum 12 August 2011
Discuție deschisă în Modificări în avocatnet.ro

Modificari forum 12 August 2011

Am modificat felul cum se raspunde in cadrul unei discutii, se citeaza sau editeaza un mesaj. Actiunile mentionate mai sus se pot face acum direct din pagina de discutie fara a mai fi nevoie sa treceti printr-o pagina intermediara.

Totodata, am restrans si grupat urmatoarele facilitati
- campul in care se introduce mesajul se extinde acum impreuna cu textul pentru a oferi o viziune de asamblu asupra textului introdus
- emoticoanele se regasesc acum sub un singur buton (langa cele deja existente Bold, Italic s.a.m.d. )
- facilitatile "Invita la discutie" si "Urmareste discutia" se regasesc acum in fereastra de "Confirmare adaugare raspuns"

Asteptam in continuare pareri si idei.
Va multumim
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 12:02, 12 Septembrie 2011
@Adriantot: daca vorbim despre aceasta fereastra, ea e facuta in asa fel incat sa se dimensioneze in functie de textul scris. Faptul ca la dumneavoastra nu se intampla acest lucru ma face sa cred ca aveti o problema interna a browserului / computerului dumneavoastra. Ce browser folositi atunci cand scrieti? (interne Explorer, Firefox, etc) si ce versiune are browserul? (help / about si scrieti numarul versiunii browserului).

Am tot incercat sa gasim situatia in care apare aceasta problema. Recunosc faptul ca am testat ce se scrie din mai multe locuri din tara, cu mai multe configuratii de calculatoare si mai mult de 2 sau 3 secunde n-a durat pana sa dispara fereastra respectiva. Asa incat banuiesc ca e genul de problema care apare ori in anumite retele, ori in anumite orase, ori la anumite ore cand se intampla ceva special in site.

Se intampla mai mult seara? Se inampla mai mult in alte ore ale zilei? Cate ferestre / tab-uri aveti deschise in Avocatnet.ro? Ma intereseaza toate aceste amanunte pentru ca am vrea sa cream situatia exacta in care apar problemele, sa stim sa o rezolvam.

Din cate inteleg, problema e doar cu fereastra, pentru ca mesajul in sine se posteaza imediat, nu?

Multumesc.
Ultima modificare: Joi, 18 August 2011
Alin Popescu, administrator
Si la mine se intampla cand si cand, nu des ( se intampla fie ca e zi, seara, pe un calculator sau altul, pe o retea sau alta de internet, dar intotdeauna cand am mai multe ferestre deschise pe avocat. net) sa ma puna sa astept si sa astept.. daca ma plicitisesc si dau inapoi, observ ca mesajul e deja postat.
Cred e treaba doar de fereastra
Am observat ca se intampla mai des cand e vb de postare dupa editarea mesajului ( repostare a unui mesaj modificat )
Acum functioneaza?
problema cu reeditarea mesajelor apare si la mine ... chiar mi-am formatat calculatorul aseara si vad ca tot persista problema ....

Alte discuții în legătură

Nu se posteaza raspunsul ContSters109653 ContSters109653 Am o problema. Raspund, dau publicare dar raspunsul nu se posteaza . Am apelat atunci la un tertip. Am deschis alt ecran, am postat un semn grafic am dat ... (vezi toată discuția)
Probleme ... Radu Gabrian Radu Gabrian Asa cum am mai sesizat se valideaza foarte greu mesajele trimise in aceasta noua formula. Cele mai multe dureaza minute pana pleaca catre forum. Multumesc ... (vezi toată discuția)
O mica problema cu alertele si emailurile de sistem Alin Popescu Alin Popescu Buna seara, In ultimele 24 de ore am inregistrat o problema care a afectat alertele (mesaje noi in forum, mesaje private, etc) trimise utilizatorilor, ... (vezi toată discuția)