avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... formula legala art. 222-223 CPP
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

formula legala art. 222-223 CPP

De la DNA mi-au returnat plangerea pe motiv ca nu am formulat-o legal cf. art. 222-223 CPP zic ei.

Formatul e cam asa:

Reclamatie - Somatie - Raport
Subsemnatul subsemnat, identificat cu AI seria ZZ nr XXXXXX domiciliat în municipiul Municipiu, adresa, cu adresa de corespondenta,adresa, Telefon: telefon:

Context...

Sectiuni plangere...

Ce nu e formulat legal mai exact?
Cel mai recent răspuns: justice123 , utilizator 00:43, 14 August 2011
Asta se intampla cand reclami organe de cercetare penala si magistrati.
Nu-i nimic, o adaug si pe procuroarea de serviciu la plangere haha

P.S. Am adaugat si "in calitate de reclamant, reclam" pleonasm intentionat pentru geniile care au scris legea :), ca sa fiu perfect in concordanta cu textul. Ce vor sa zica cu "[...]calitatea[...]petitionarului"?
Ultima modificare: Duminică, 14 August 2011
justice123, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere penala - notiune, aparare adinkaa adinkaa ce inseamna? care sunt pasii pentru a te apara? (vezi toată discuția)
Plangere penala prealabila incompleta Pavel1987 Pavel1987 Am si eu o nelamurire, cu privire la modificarile facute de legea 220/2010 la Codul de Procedura Penala, doresc sa va intreb ce se intampla cu o plangere ... (vezi toată discuția)
Ce parer aveti de pct.8 art. 222 cod procedura penala? Roland Mindrila Roland Mindrila Prin Art. 222 punctul 8, coroborat cu art. 222, punctul 2, texte introduse prin Legea 202/2010 initiata de Predoiu: „(8)Plangerea indreptata la organul ... (vezi toată discuția)