avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drum de servitute
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drum de servitute

In anul 1995 prin sentinta ne-a fst instituit un drum de servitute ia in urma cu 3 ani un unchi a construit o casa si drumul nostru de servitute trebuia sa treaca prin fata casei lui.Ne-a spus ca ne da drumul prin spatele casei insa acesta a devenit o carare cu latime de 1,2 m>in urma cu cateva zile ne-a spus ca nu ne mai lasa sa trecem nici pe acolo.Mentionez ca acest drum este singura cale de acces la casa care este situata mai in spate.As dori sa primesc un raspuns pt ca eu nu mai inteleg nimic.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: gabisor12 , utilizator 23:13, 7 August 2016
VA ROG SA-MI DATI UN RASPUNS LA ULTIMA INTREBARE PT CA SUNTEM DISPERATI.VA MULTUMIM
buna seara.Va adresez o inrebare: intrebare ce inseamna"intabulare drept de servitute in favoarea unui imobil cu o latime de 2 m asupra unui alt imobil?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drum de acces proprietate privata andreeasteavu andreeasteavu Buna ziua. De 2 saptamani am inchiriat un buldo excavator pentru taierea unui drum de acces in curtea casei.Casa se afla situata de un deal ,iar drumul de ... (vezi toată discuția)
Proprietarul fondului aservit a pus gazon pe jumătate din suprafața servituții de trecere. Îmi poate face plângere penală pentru distrugere dacă trec cu mașina peste gazon? Aida2016 Aida2016 Proprietarul fondului aservit,a pus gazon pe jumatate din suprafata servitutii de trecere constituita in favoarea noastra.A facut asta ca sa nu ajungem la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua in urma unui partaj, mie si matusii mele ni s-a atribuit ... Pamela88 Pamela88 Buna ziua in urma unui partaj, mie si matusii mele ni sa atribuit doua loturi de casa iar drumul de acces catre ele este de 5 metrii latime SI 36 lungime eu am ... (vezi toată discuția)