avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1351 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA RECUPERARE TVA PENTRU ACHIZITII INTRACOMUNITARE
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

RECUPERARE TVA PENTRU ACHIZITII INTRACOMUNITARE

Daca o firma din Ungaria refuza sa faca factura fara TVA pentru o firma din Romania, cum recuperam TVA-ul? Se cumpara materii prime pentru productie.
Sau cum ii putem determina sa aceepte ca sunte in UE si noi si ei si suntem scutiti de plata TVA in Ungaria. Suntem inregistrati in Registrul Operatiunilor Intracomunitari.
si acum a aparut.
Ce inseamna mesajul e offtopic?
Interventie moderator:

Buna seara,

Dumneavoastra faceti referire la timpul de editare al mesajelor. :) Ceea ce se afiseaza cu rosu dupa ce postati in forum este un mesaj generat catre toti utilizatorii acestuia. Insa probabil ca nu ati citit inainte Regulamentul .:sorry:

1.3. Nu ne dorim sa postezi mai multe mesaje consecutive in aceeasi discutie, cata vreme exista posibilitatea sa editezi mesajul anterior (in cele 30 de minute cat poti edita mesajul).

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/tag...

Topicul deschis de Dvs.mai devreme l-am sters acum cateva minute. Va rog nu mai deschideti topicuri cu acelasi continut.

"Mesajul e offtopic" reprezinta motivul pentru care v-a fost stearsa postarea respectiva. Adica ceea ce ati scris in acel mesaj, nu avea legatura cu subiectul postat..

Va multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poze fara acord ContSters79066 ContSters79066 Revin din nou cu intrebarea referitoare la postarea unor fotografii pe un link. Am participat la o petrecere unde au fost facute fotografii de un fotograf ... (vezi toată discuția)
Aoleo! nu se poate pastra confidentialitatea liviana_84 liviana_84 va rog frumos nu se poate pastra confidentialitatea m-a sunta cineva si mi-a zis ca m-a gasit pe google cu tot ce am postat mai devreme va multumesc sper ... (vezi toată discuția)
Infiintam titlul de consultantul lunii Admin Admin Ne gandim sa infiintam din martie titlul de "Consultantul Lunii" la Avocatnet.ro. Pe scurt, consultantul care va avea cea mai buna medie a rating-ului din ... (vezi toată discuția)