cmiep1@yahoo.com a scris:
pentru d-l carol_lorac tehnica e grea
nu cred ca a auzit pana acum de TEU DE BRANSAMENT CU ROBINET, dar din pacate chestia asta e brevetata de mult timp.
asa ca stimate domn, cred ca ar trtebui sa va inoiti cunostiintele tehnice inainte de a va pronunta asa categoric
revin cu acelasi citat care va apartine:
unde ai vazut sau auzit d-ta ca separarea unui traseu se face printr-un teu , cot sau alt fiting in afara de robinet?
nu vi se pare ca va contraziceti singur ???
pe de alta parte, confundati marfa cu ambalajul in cazul teului de bransament se face racordarea unuia sau maxim doi abonati (bransament ramificat) din conducta stradala, insa ramificarea NU SE FACE DIN ROBINET (acesta are doar rol de intrerupere a furnizarii gazului pe bransamentul respectiv) bransamentului, ci se face din teu, la bransamentul ramificat separarea facindu-se printr-o alta ramificatie (care se face prin sudura) insa, odata cu inlocuirea conductelor metalice cu conducte PEHD (PEID), bransamentele ramificate nu mai sint acceptate si se inlocuiesc cu bransamente separate pentru fiecare abonat.
in concluzie, propunerea mea pt dvs ramine valabila ... puneti-mi la dispozitie documentatia prinn care faceti o ramificare/separare prin robinet (nu prin teu de bransament cu robinet) si eu va platesc toate costurile pentru patentarea acestei solutii ... repet ...pentru SEPARAREA CU AJUTORUL ROBINETULUI, dvs afirmind ca SEPARAREA NU SE FACE PRIN TEU.