Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Impoyite ºi taxe locale

Care este nivelul actual al majorărilor de întârziere pentru întârzierea plăţii impozitelor locale?
Cel mai recent răspuns: lucianavasilica , utilizator 16:11, 26 August 2011
penalizari de 0,1% pentru fiecare zi de intarziere
Ultima modificare: Vineri, 26 August 2011
george-neagu, moderator
Majorrile de ntrziere s-au modificat transformndu-se n dou sume:dobnzi/zi ntrziat i penaliti /2 luni i mai mult de ntrziere.
Aceste modificri se aplic n anul curent i retroactiv?
Corectez scrierea mesajului anterior.
Majorrile de ntrziere de 0.1% per zi ntrziat s-au transformat n dou sume:dobnzi/zi ntrziat i penaliti/ 2 luni i mai mult de dou luni de ntrziere.
Aceste modificri se aplic anul acesta att pentru datoria curent ct i pentru rmi? i care este nivelul lor?
Modificarile majorarilor de intirziere in dobinzi si penalitati se aplica anul acesta pentru datoria curenta cit si pentru ramasita? si care este nivelul lor?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Majorari de intirziere barbutadddddddddddddd barbutadddddddddddddd Ma aflu in urmatoarea situatie: In 2007 in situatia:FISA SINTETICA TOTALA ptr. neplata TVA de 10700, mi s-a calculat o dobinda de : 660 lei ... (vezi toată discuția)
Cer o parere valica_21 valica_21 eu am incheiat un contract cu o primarie.am cerut penalizari in caz de neplata de 0.1% pe zi iar ei spun ca procentul maxim de penalizari este de 0.66%.cum ... (vezi toată discuția)
Majorari si dobinzi de intirziere Eva_56 Eva_56 Un ONG detine un autoturism pentru care nu a achitat fondul de mediu. Care era nivelul majorarilor si dobinzilor de intirziere pentru anii 2006 si ... (vezi toată discuția)