avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 560 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... radiere firma
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

radiere firma

am avut o firma care a fost lichidata si radiata din evidentele fiscului conf art176 alin 6 c.p.fisc. Cum pot obtine un certificat fiscal care sa dovedeasca faptul ca firma radiata nu mai este inregistrata cu datorii la fisc
Cel mai recent răspuns: eu1961 , utilizator 10:23, 12 Septembrie 2011
da
Daca se poate mai doresc o lamurire in legatura cu o alta speta: O societate comerciala a avut o datorie catre societatea mea. In urma deschiderii procedurii de lichidare a acestei societati in conf cu l 85/2006 am inregistrat creanta la masa credala . in momentul de fata societatea respectiva a fost lichidata si radiata . Urmare a acestui lucru nu am recuperat mai nimic din acea creanta. Se mai poate face ceva

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Datorii fisc eu1961 eu1961 Firma A are datorii la fisc de X lei. Fiscul atrage raspunderea solidara a societatii B. Dupa atragerea raspunderii solidare pentru firma B firma A intra in ... (vezi toată discuția)
Faliment breja breja Buna ziua, Daca o societate intra in insolventa si are debite din clienti neincasati din 2006 iar societatile figureaza la ORC ca :radiate, licidate, ... (vezi toată discuția)
Lichidarea firma alin_bv alin_bv Buna seara Spuneti-mi va rog in cazul dizolvarii voluntare a unei societati comerciale ( doar dizolvare, fara lichidare ) se plateste pe perioada dizolvarii ... (vezi toată discuția)