am avut o firma care a fost lichidata si radiata din evidentele fiscului conf art176 alin 6 c.p.fisc. Cum pot obtine un certificat fiscal care sa dovedeasca faptul ca firma radiata nu mai este inregistrata cu datorii la fisc
Daca se poate mai doresc o lamurire in legatura cu o alta speta: O societate comerciala a avut o datorie catre societatea mea. In urma deschiderii procedurii de lichidare a acestei societati in conf cu l 85/2006 am inregistrat creanta la masa credala . in momentul de fata societatea respectiva a fost lichidata si radiata . Urmare a acestui lucru nu am recuperat mai nimic din acea creanta. Se mai poate face ceva
Datorii fisc
eu1961
Firma A are datorii la fisc de X lei. Fiscul atrage raspunderea solidara a societatii B. Dupa atragerea raspunderii solidare pentru firma B firma A intra in ... (vezi toată discuția)
Faliment
breja
Buna ziua,
Daca o societate intra in insolventa si are debite din clienti neincasati din 2006 iar societatile figureaza la ORC ca :radiate, licidate, ... (vezi toată discuția)
Lichidarea firma
alin_bv
Buna seara
Spuneti-mi va rog in cazul dizolvarii voluntare a unei societati comerciale ( doar dizolvare, fara lichidare ) se plateste pe perioada dizolvarii ... (vezi toată discuția)