Va rog sa ma ajutati in ceea ce priveste problema ce ma leaga in ultima vreme.
Am aflat in ultimul timp de un teren ce se afla in jud.Iasi sat Bivolari ceea ce a fost al strabunicului meu care a avut 2 copiii.Unul din ei a decedat si celalalt este bunicul meu care este inca in viata.Eu sunt din Galati am fost la primaria Bivolari si au cautat actele de proprietate a terenului si inca este pe numele starbunicului meu.Am fost si la Iasi si cei de acolo mi-au spus ca datorita faptului ca nimeni nu s-a mai interesat de acest teren de 5-6 ani acel teren nu mai poate fi al strabunicului meu sau prin mostenire bunicului meu ci al statului.Ma puteti ajuta in aceasta problema cum mai pot revendica acel teren ?si daca mai exista o sansa si care ar fi urmatorul pas?va multumesc!
Vedeti, de-aia spuneam ca un avocat este in masura sa va ajute! L 247 /2005 organizeaza relatiile de proprietate aflate sub imperiul confiscarilor in perioada martie 45 - decembrie 89 sau altele asemenea. Din ce spuneti dvs nu cred ca este vorba de masuri reparatorii!!!! S-ar putea sa faca obiectl Ord. 14 din 2007 si actele subsecvente!