avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... insarcinata in timpul ccc
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

insarcinata in timpul ccc

Buna ziua,
Sunt insarcinata si trebuie sa nasc in septembrie. Primul copil are un an si sapte luni, certificat de grad I si as vrea sa stiu daca am vreo sansa sa se aplice legea noua, cu stimulentul de 600 de lei pentru nasterea celui de al doilea copil in timpul concediului de crestere pentru primul copil, si cum ar trebui sa procedez.
La directia muncii mi-au spus doar ca nu se poate, ca se prelungeste concediul pana cand primul copil implineste varsta de trei ani, apoi se prelungeste automat pana cand cel de-al doilea copil implineste 2 ani. Cu o singura indemnizatie :(
Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: dianami , utilizator 11:22, 9 Septembrie 2011
si pe legea veche, daca se nastea al doilea copil in timpul CCC se primea doar o indemnizatie si se prelungea CCC pentru al doilea copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu pentru cresterea copilului danavisan danavisan Nasterea celui de-la doilea copil in perioada acordarii indemnizatiei. In luna iunie 2011 primul copil implineste 1 an.In aceeasi luna se naste al doilea ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia crestere copil Mainerici  Ctin Mainerici Ctin o mama este in concediul de crestere a copilului pana in noiembrie 2012,in iulie 2012 a nascut din nou.cf legii 166/2012 din octombrie nu trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie mamica de gemeni deninick23 deninick23 Avem un baietel de 1 an si 5 luni si sotia mea este in concediu de maternitate pentru el pana la 2 ani. Intre timp, acum 2 saptamani a nascut 2 baietei ... (vezi toată discuția)