avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 709 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... angajare in invatamant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

angajare in invatamant

buna ziua,
nu stiu exact care sunt pasii pentru a ocupa un post in sistemul de invatmant, adica unde pot solicita (la ce institutie), care sunt criteriile de angajare, ce studii sunt cerute ,sau legislatie privind incadrarea in sistem.
Am inteles ca se va schimba legislatia, ma puteti ajuta?
Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: elena138 , utilizator 12:50, 7 Septembrie 2011
Legea educatiei nationale. Legea nr. 1/2011
Sectiunea 2 - Formarea initiala si continua. Cariera didactica

Art. 236 - 240

Pana la absolvirea primei promotii de master didactic, angajarea in invatamant se va face conform metodologiei privind mişcarea personalului didactic din învăţământul preuniversitar, Anexă la ordinul ministrului educaţiei, cercetării, tineretului şi sportului nr. 5616/11.11.2010, pe care o aveti aici:
[ link extern ]
Centralizatorul privind disciplinele de învăţământ, domeniile şi specializările, precum şi probele de concurs valabile pentru încadrarea personalului didactic din învăţământul preuniversitar 2011 - Anexa OMECTS nr. 3184/26.01.2011
[ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 7 Septembrie 2011
elena138, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consiliul de administratie mihail_con mihail_con as dori sa stiu care sunt legile si regulamentele dupa care functioneaza consiliile de administratie din unitatile de invatamant preuniversitar (vezi toată discuția)
Detasare darsza darsza Buna ziua, Doresc sa ma detasez anul acesta, dar Consiliul de Administratie de la scoala unde sunt titular nu ma lasa. Ce pot sa fac in aceasta situatie? (vezi toată discuția)
La o unitate de învățământ a fost vacantat un post de îngrijitor ... Hercule36 Hercule36 La o unitate de învățământ a fost vacantat un post de îngrijitor (demisia titularului). Se poate organiza concurs? (vezi toată discuția)