avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 669 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... „Cererea de înscriere a creanþei în tabelul ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

„Cererea de înscriere a creanþei în tabelul preliminar

As avea nevoie URGENT de un formular de „Cererea de înscriere a creanţei în tabelul preliminar.
Astept pe adresa so.de@citromail.hu.
Multumesc.:D
Cel mai recent răspuns: dianaCabau , utilizator 13:43, 8 Septembrie 2011

Tribunalul
Secţia
Dosar nr. TERMEN LIMITA DE DEPUNERE A DECLARATIILOR DE CREANTA:

Domnule Preşedinte,
Subscrisa,....................., cu sediul social în: ....................................., înmatriculată în registrul comerţului sub nr. J....................., C.U.I. .........................., contul bancar ........................................................... deschis la Banca ................................... , prin reprezentant legal administrator ........................., în calitate de creditor, formulez prezenta
Cerere de admitere a creanţei
noastre in suma de .................................. pe care debitoarea...................................ne-o datoreaza, solicitandu-va admiterea cererii noastre si sa dispuneti înscrierea la masa credală a debitoarei ( in tabelul preliminar) ................................ cu suma de .............................., reprezentând :


Motivele cererii sunt următoarele:
Motivele de fapt:
In fapt, intre subscrisa si debitoare au existat relatii comerciale:
- in baza contractului de prestari servicii nr................. si actele aditionale .......................... la acelasi contract avand ca obiect punerea la dispozitia debitoarei de catre subscrisa de personal ce a prestat activitati in folosul debitoarei. Facem mentiunea ca ne-am indeplinit obligatiile contractuale asumate prin contractul sus mentionat si in pofida demersurilor noastre de a ne recupera suma de ......................... lei ( pretul contractului) debitoarea nu a fost in masura sa ne efectueze platile nici pana la data promovarii prezentei cereri.
- in baza contractului de subantrepriza nr................................... si a actului aditional nr.............la acelasi contract avand ca obiect realizarea de catre subscrisa a unor lucrari de ....
Temeiul de drept: Îmi întemeiez cererea pe dispoziţiile art. 64,art.65 din Legea nr. 85/2006
Probe: În dovedirea cererii mele solicit sa-mi incuviintati proba cu inscrisuri
Depun prezenta in trei exemplare, unul pentru instanta , unul pentru adm. judiciar si unul pentru debitoare
Anexez: următoarele înscrisuri: _________, chitanţă privind plata taxei judiciare de timbru în valoare de 120 lei, precum şi timbrul judiciar de 0,3 lei.
- factura nr......
- factura nr........
Semnătura,
___________


Domnului Preşedinte al Tribunalului ____________

Dv .completati cu actele ce dovedesc creanta pe care o aveti la debitoare si anexati si actele respective la cerere,conforme cu originalul(stampilate)
Succes

Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model cerere inscriere a creantei in tabelul preliminar Coman2010 Coman2010 Poate sa-mi dea cineva mai multe detalii legate de aceasta cerere de inscriere a creantei?Chiar si un model.multumesc (vezi toată discuția)
Model cerere admitere a creantei tudfamily tudfamily Buna ziua, Am primit o notificare de la un client X-( care a depus dosarul de intrare in insolventa si sunt nevoit, pina o anumita data, sa transmit cererea ... (vezi toată discuția)